Ο Uzi θα κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από την RNG

Ο Uzi θα κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από την RNG.

Στης 11 Ιουλίου, μέσω του Weibo, η RNG ανακοίνωσε ότι ο Uzi επισκέφτηκε το γιατρό του. Όπου τον συμβούλεψε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από το ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Έχοντας περάσει από ακραίες καταστάσεις μέσα σε δύο μήνες. Ο γιατρός συμβουλεύει τον Uzi να σταματήσει και να αφήσει το σώμα του να θεραπευτεί. Η RNG εξήγησε ότι το διάλειμμα θα είναι σύντομο. Αλλά ταυτόχρονα, είναι πολύ σημαντικό για τον Uzi να ξαναγυρίσει γρήγορα στη φόρμα του.

Σύμφωνα με ένα προσωπικό LPL, ο αριστερός ώμος του Uzi είναι σε κακή κατάσταση λόγω της κακής στάσης σώματός του. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Uzi είχε κάνει ένα διάλειμμα πέρσι μετά το event ALL-Star λόγω τραυματισμού του καρπού του.

 

Ο Uzi ήταν ο βασικός παίκτης στη RNG όταν ανταγωνίστηκαν στο MSI του 2018, όπου είχαν νικήσει τους Κορεάτες με αποτέλεσμα να κερδίσουν το πρώτο τους τρόπαιο MSI. Στη συνέχεια, ο Uzi είχε συμβάλει μαζικά στη νίκη της Κίνας κατά τη διάρκεια του 2018 Rift Rivals. Η απουσία του Uzi θα επηρεάσει σίγουρα την RNG στο σύνολό της, αλλά ο παίκτης που θα παίξει στη θέση του Uzi, ο Able, είναι επίσης ένας ικανός παίκτης που έχει κερδίσει και τα 3 παιχνίδια που έπαιξε αυτό το καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio