Νέα συνεργασία του Twitch με τη Blizzard σχετικά με τα e-sports

Το Twitch έκλεισε νέα συμφωνία δύο χρόνων με τη Blizzard, έτσι ώστε να είναι η μοναδική πλατφόρμα που θα αναμεταδίδει ζωντανά τα e-sports events και διαγωνισμούς της. Πρόκειται να αναμεταδοθούν πάνω από 20 events και τουρνουά online παιχνιδιών όπως του Overwatch, Heroes of the Storm, Hearthstone και του Starcraft II. Στην επίσημη ανακοίνωση τους αναφέρουν:

 

Twitch and Blizzard are officially teaming up in a bigger way than ever before. We might not have Pharah and Mercy beat, but this combo has to be close.

Κάποια από τα event που θα παρακολουθήσουμε είναι:

  • Heroes of the Storm Global
  • Championship (HGC)
  • StarCraft II World Championship Series (WCS Circuit)
  • Hearthstone Championship Tour (HCT)
  • Hearthstone Global Games (HGG)
  • World of Warcraft Arena Championship
  • Overwatch APEX League
  • Overwatch Premier Series

 

Ο Frank Pearce, chief product officer και συνιδρυτής της Blizzard Entertainment, σε μια δήλωση του είπε :

We’ve had great experiences and a long history of working with Twitch, and we’re thrilled that this landmark agreement with them will help us bring some of the most exciting eSports action in the world to Twitch fans and everyone who follows Blizzard eSports

 

Twitch Prime Gifts

Ως μέρος της συμφωνίας, τα μέλη που χρησιμοποιούν τη λειτουργία Twitch Prime, θα έχουν τη δυνατότητα να συγχρονίσουν τον λογαριασμό τους στο Twitch με τον λογαριασμό που χρησιμοποιούν στο Battle.net. Σαν ανταμοιβή θα κερδίσουν special δώρα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στα παιχνίδια της Blizzard που αναφέραμε και παραπάνω.

Το πρώτο δώρο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, αφορά το Overwatch και είναι ένα Golden Loot Box. Το συγκεκριμένο χαρίζει στους παίχτες in-game items όπως emotes, voice lines και skins για τους χαρακτήρες σας. Αυτό που θα δελεάσει περισσότερο τους fans του παιχνιδιού είναι πως θα περιλαμβάνει σίγουρα ένα special Legendary item. Ακόμα, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο τα μέλη του Twitch-Prime θα λάβουν 10 επιπλέον loot-boxes με ακόμα περισσότερα δώρα. Κάτι παρόμοιο πρόκειται να γίνει και με το Heores of the Storm αλλά και με το Hearthstone. Βέβαια αυτά θα τα δούμε μετά το καλοκαίρι.

golden-loot-box

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως μπορείτε να αποκτήσετε το Twitch Prime δωρεάν για ένα μήνα εφόσον γίνετε prime μέλη στο Amazon. Αποκτώντας Twitch Prime λογαριασμό, εκτός από τα καλούδια στα παιχνίδια σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας κανάλια χωρίς διαφημίσεις. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να γίνετε συνδρομητής στον αγαπημένο σας streamer δωρεάν για ένα μήνα.


 Μείνετε συντονισμένοι στην Team In Game έτσι ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα τα οποία θα αποκαλυφθούν σύντομα.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε