Tekken 7: Νέοι χαρακτήρες και λεπτομέρειες για την πλοκή

Στα πλαίσια της Gamescom 2016 η Bandai Namco Entertainment Europe έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο Tekken 7.

 

Αρχικά αποκαλύφθηκε ότι ο γνωστός σε πολλούς fan, Lee Chaolan μαζί με το alter ego του Violet, επιστρέφουν στο Tekken 7.

Μαζί με ένα trailer με πολύ ξύλο

Tekken 7-Gamescom-1

 

Tekken 7-Gamescom-2

 

Πέραν όμως από την ανακοίνωση του Lee στο roster μάθαμε και κάποιες λεπτομέρειες για την πλοκή του Tekken 7.

So it’s story time!

Ο Lee Chaolan είναι ο υιοθετημένος γιος του Heihachi Mishima. Σκοπός ήταν να γίνει ο Lee το αντίπαλο δέος του Kazuya Mishima, και ως ο υιοθετημένος αδερφός του Kazuya, είχε εκπαίδευση,  αντάξια ενός που φέρει το όνομα Mishima. Όταν εκδιώχθηκε από την εταιρεία Mishima Zaibatsu, για άγνωστους λόγους, ο Lee ίδρυσε την Violet Systems, μία εταιρεία ανάπτυξης νέων τεχνολογιών ειδικευόμενη στην παραγωγή ανδροειδών, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Tekken 7-Gamescom-4

Tekken 7-Gamescom-3

Σύντομα μετά την ίδρυση της Violet Systems, ο κόσμος έχει εμπλακεί στη σύγκρουση ανάμεσα στην Mishima Zaibatsu, κατευθυνόμενη από τον Heihachi Mishima, και την G Corporation, κατευθυνόμενη μυστικά από τον Kazuya Mishima. Καθώς ο κόσμος παρατηρούσε προσεκτικά την σύγκρουση, για να διαλέξει την πιο κερδοφόρα πλευρά για να υποστηρίξει, ο Lee, τρέφοντας παθιασμένο μίσος για τους Heihachi και Kazuya Mishima, είχε τα δικά του σχέδια. Μία από τις μεθόδους που επέλεξε για να πάρει εκδίκηση από πατέρα και γιο, ήταν να υποστηρίξει κρυφά τον Lars Alexandersson, ο οποίος είχε αποστατήσει από την Mishima Zaibatsu, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή στα σχέδια του Lee για τους Mishima.

Tekken 7-gamescom-5

Tekken 7-gamescom-7

Tekken 7-gamescom-6

Το Tekken 7 φαίνεται να βάζει σε προτεραιότητα το storyline της σειράς και υπόσχεται ένα μεγάλο story mode αυτή τη φορά με τη διάρκεια του gameplay να φτάνει πολλαπλές ώρες(το story mode θα συμπεριλαμβάνει παράπλευρες πλοκές, τις οποίες θα ξεκλειδώνει ο παίκτης καθώς προχωρά).

Tekken 7-gamescom-8

Tekken 7-gamescom-11

Tekken 7-gamescom-12

Ο παίκτης θα μπορεί να παίξει όχι μόνο με τους Mishimas, αλλά υπάρχουν και story arc τα οποία θα δώσουν στα χέρια των παικτών άλλους fighter πέρα από το Mishima clan, όπως τον Claudio Serafino, και τους εξορκιστές του.

Tekken 7-gamescom-14

Tekken 7-gamescom-13

Οι Archers of Sirius είναι μία ομάδα εξορκιστών, οι οποίοι εκδιώκουν υπερφυσικά πλάσματα από τον κόσμο από τα αρχαία χρόνια. Μία οργάνωση μέσα στη μυστικότητα, η ύπαρξη της είναι άγνωστη στο κοινό. Αν και είναι άγνωστο πως αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τους, οι Archers of Sirius προσεγγίστηκαν από την Mishima Zaibatsu. Οι δεύτεροι με μεγάλη επιμονή, προσπάθησαν να πείσουν τους Archers να ενταχθούν στον όμιλο της Zaibatsu. Παρά την αναμενόμενη άρνηση τους, η πίεση από το πρόεδρο της Mishima Zaibatsu συνέχισε σταθερά.

Tekken 7-gamescom-10

Tekken 7-gamescom-15

Tekken 7-gamescom-16

Αυτή η προσέγγιση από την Mishima Zaibatsu έφτασε εν καιρώ στα αυτιά του de facto αρχηγού των Archers of Sirius, Claudio Serafino. Αποφασισμένος να αποκαλύψει τα κίνητρα πίσω από την κίνηση της Mishima Zaibatsu, ο Claudio αρχίζει την έρευνα του πάνω στον κολοσσιαίο όμιλο.

Tekken 7-gamescom-9

Με πωλήσεις που ξεπερνάνε τα 45 εκατομμύρια κομμάτια στον κόσμο και ένα φανατικό fanbase, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Tekken έχει μία ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των παικτών με την πορεία εδώ και 20 χρόνια. Με το Tekken 7 η  BANDAI NAMCO Entertainment και BANDAI NAMCO Studios περνάνε σε ένα νέο κεφάλαιο για το Tekken με μία σειρά από βελτιώσεις, αλλαγές και προσθήκες στο ήδη λατρεμένο και κλασσικό DNA της σειράς.

Το Tekken 7 για πρώτη φορά θα υποστηρίζεται από το Unreal Engine 4. Μία κίνηση που θα δώσει στους παίκτες οποιουδήποτε επιπέδου, δυνατές εμπειρίες εντός της αρένας σύμφωνα με την BANDAI NAMCO Studios.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το roster του Tekken 7 θα περιλαμβάνει πάνω από 30 χαρακτήρες, με νέες προσθήκες όπως τον καλεσμένο Akuma από τη σειρά Street Fighter. Ο Akuma γνωστός για τις shoto-style κινήσεις του φαίνεται, να έχει κάποια σχέση με την Kazumi, γυναίκα του Heihachi. Με αυτήν την προσθήκη οι παίκτες θα καταφέρουν επιτέλους να αποκαλύψουν το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας των Mishima.

Από ο,τι φαίνεται η Bandai Namco κρατούσε σημειώσεις από το reboot του Mortal Kombat και προσπαθεί να δώσει μία πιο κεντρική θέση στο story mode. Το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει πλέον είναι πόσο φρέσκο θα είναι το ανανεωμένο gameplay της σειράς, ένα είναι σίγουρο η ανάπτυξη στο Unreal Engine 4 είναι ένα καλό σημάδι.

Το Tekken 7 αναμένεται νωρίς μέσα στο 2017 για τις κονσόλες Ps4, Xbox One αλλά και PC.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε