Το Rocket League έρχεται και σε Nintendo Switch

Το Rocket League σε Nintendo Switch

Η Psyonix, κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στην E3 από την Nintendo, μας αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα μπορούμε να παίζουμε το Rocket League και σε Nintendo Switch.

Rocket League

Το παιχνίδι θα έχει τα ίδια features, upgrades και περιεχόμενο ακριβώς όπως το ξέρουν και έχουν συνηθίσει οι παίχτες. Θα υπάρχουν όμως exclusive custom cars και αντικείμενα τα οποία θα είναι διαθέσιμα μόνο στην Switch εκδοχή του Rocket League.

To trailer για την Switch εκδοχή μας έδειξε ένα μπλε και ένα κόκκινο αυτοκίνητο με ένα Mario καπέλο στην οροφή. Ένα μικρό δείγμα δηλαδή για να πάρουμε μια γεύση από τα customization αντικείμενα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά στη Switch έκδοση. Πάμε να δούμε τα καλά νέα για τους Switch players.

  • Μπορείς να κάνεις equip στα αυτοκίνητά σου Mario και Luigi καπέλα, τα οποία σου προσφέρουν καινούρια μοναδικά abilities στην πίστα. Οι Switch παίχτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παίζουν σε wireless local multiplayer mode.
  • Θα υπάρχει η Cross-platform play δυνατότητα, όπου οι Switch παίχτες θα μπορούν να ανταγωνιστούν και με παίχτες που παίζουν από XboxOne, PS4 και PC.
  • Όλα τα ήδη υπάρχων modes και τα διαθέσιμα για download περιεχόμενα που διαθέτουν οι υπόλοιπες κονσόλες, θα είναι διαθέσιμα και στο Nintendo Switch. Μη φοβάστε λοιπόν, δε πρόκειται να χάσετε τίποτα.

 

 Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ακριβή ημερομηνία έκδοσης αλλά θα έχουμε πολύ σύντομα το official-trailer. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στην TeamInGame για περισσότερες πληροφορίες.

 

rocket-league

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε