Το “Project F” είναι mystery game από League of Legends developer

Όπως προαναφέραμε και σε προηγούμενα άρθα, η Riot Games κατα την διάρκεια του 10ου επετειακού stream μας έδειξε αρκετά πράγματα. Μεταξύ αυτών, ήταν και κάτι που πετάχτηκε σαν σπόντα (Project F), ωστόσο δεν πέρασε η παραμικρή πληροφορία στους θεατές.

Το παιχνίδι εμφανίστηκε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα στο stream, αλλά φαίνεται να είναι κάτι παρόμοιο σαν multiplayer dungeon crawler. Η Riot χαρακτήρισε το παιχνίδι ως “ένα έργο που διερευνά τις δυνατότητες σου για να διασχίσεις τον κόσμο της Runeterra με τους φίλους σου”.

Εκτός από τα σύντομα στιγμιότυπα που είδαμε, η Riot αποκάλεσε το παιχνίδι Project F, το οποίο ταιριάζει με το σύστημα ονομασίας που χρησιμοποίησε πρόσφατα. To “The Tactical shooter“, το οποίο επίσης ανακοινώθηκε στο stream, ονομάστηκε Έργο Α. Το fighting game, το οποίο η Riot ανακοίνωσε αλλά δεν μπόρεσε να δείξει ακόμα, ονομάστηκε Project L.

Στο πλαίσιο της 10ης επετείου του League of Legends, η Riot ανακοίνωσε επίσης τις προ-σεζόν αλλαγές για το League of Legends καθώς και μια android έκδοση του παιχνιδιού. Το stream αποκάλυψε επίσης ότι έρχεται το set 2 Teamfight Tactics, που θα περιλαμβάνει 50 νέα units και μια mobile έκδοση.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.