Preseason: Αλλάζει το όριο του level account κι έρχεται ο URFwick

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε εχτές από την Riot Games, ο Lead Producer New001, ανέλυσε τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε με τον ερχομό τις preseason (και θα είναι μεγάλες)! 

 

 

Αρχικά να πούμε, πώς με πρόχειρους υπολογισμούς σε δέκα με δεκαπέντε μέρες περίπου, θα μπει για test-άρισμα στον PBE, το νέο σύστημα ρούνων.

runes-dev-blog

runes-dev-blog-1

 

Όμως, όπως όλα δείχνουν από τα λεγόμενα του New001, το παιχνίδι πρόκειται να κάνει ίσως την μεγαλύτερη αλλαγή που έχουμε δει ως τώρα και αυτό αφορά το σύστημα του leveling και των IP. 

Όλοι όσοι παίζουν League of Legends, ξέρουν πως με το τέλος του κάθε παιχνιδιού θα πάρουν και ένα μικρό ποσό IP, το οποίο μπορούν να το ξοδέψουν είτε για champions είτε για cosmetics που είναι διαθέσιμα προς αγορά με IP.

Ωστόσο, όλοι οι παίχτες λίγο πολύ, έχουν ταλαιπωρηθεί στο να συγκεντρώσουν αρκετά IP, ειδικά αν έχουν σκοπό να αγοράσουν κάποιον νέο ήρωα ή να φτιάξουν κάποια σελίδα ρούνων.

Από την άλλη πλευρά, οι παλιοί παίχτες, που έχουν ολοκληρωμένο λογαριασμό, βαριούνται ή γκρινιάζουν κατά καιρούς, μιας και το παιχνίδι δεν τους προσφέρει τίποτα παραπάνω και το account ανεξαρτήτως του τι division είναι, βρίσκεται κολλημένο στο lvl 30. Με λίγα λόγια, δεν έχουν κίνητρο για να παίξουν όπως έκαναν παλιότερα. Και εδώ είναι η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει η Riot Games.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ PRESEASON

 

  • Με το ξεκίνημα της Preseason, φεύγει το όριο του Account Level. Στην θέση του μπαίνει ένα νέο σύστημα rewards, το οποίο θα προσαρμόζεται με το level του λογαριασμού σας. Έτσι λοιπόν, αντι για τα IP, που παίρνετε με το τέλος του παιχνιδιού, μόλις ανεβαίνει level το account σας, θα παίρνετε ένα ξεκλείδωτο σεντούκι το οποίο θα λέγεται κάψουλα. Η κάψουλα αυτή θα περιέχει, champion shards και blue essense. Όταν θα φτάνετε σε συγκεκριμένα milestone levels, θα παίρνετε ειδικά rewards, όπως για παράδειγμα gemstones ή σπάνια emotes. Να σημειώσουμε πως τα accounts 1-30 lvl, θα αποκτούν περισσότερο essense και champ shards, προκειμένου να κάνουν την συλλογή τους.update-leveling

 

  • Από τον Νοέμβριο, θα δούμε μία ακόμη σημαντική αλλαγή. Τα IP θα συγχωνευτούν με το Blue Essense κι έτσι ότι αγοράζατε με IP, θα τα αποκτάτε με το BE (αλλάζει και το εικονίδιο των IP,στην θέση του θα δούμε αυτό του BE). Το κόστος για την αγορά των champions, δεν αλλάζει. Επίσης, ο τρόπος λειτουργία των loot boxes, βελτιώνεται. Πλέον θα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σας τύχουν δύο αντικείμενα και μπαίνει και το “Bad Luck Protection“. Με αυτό τον τρόπο, μειώνεται κατά πολύ το χρονικό διάστημα που θα σας τύχει κάτι πραγματικά αξιόλογο, όπως skin shard ή gemstone.new champion costs BE

 

Όσον αφορά το θέμα των IP και των RP, που ξοδέψατε για να φτιάξετε Rune Pages, τα πράγματα είναι λίγο περίεργα….Για runes που αγοράσατε πριν τις 7/12/2017, θα πάρετε 100BE για κάθε Tier 3 rune και 300ΒΕ για κάθε Tier 3 quint. Για runes που αγοράσατε από την αρχή του 2017, θα πάρετε πίσω όλο το ποσό που ξοδέψατε. Αυτό βέβαια πρόκειται να συμβεί, όταν ενωθούν τα IP με τα ΒΕ.

Σύμφωνα με το feedback που έδωσαν κάποιοι παίχτες, κάποιες σελίδες ρούνων, είναι περιττές,έτσι μόλις αλλάξει το σύστημα θα πάρετε πίσω 1500ΒΕ για κάθε σελίδα ρούνων που δεν θα χρησιμοποιηθεί και έχει αποκτηθεί με ΙΡ. Όσοι αγοράσατε σελίδες με RP, για κάθε τέσσερις σελίδες που έχετε αγοράσει, θα λάβετε ένα Epic Mystery Skin για ήρωες που ήδη έχετε. Αν έχετε αγοράσει πχ 11 σελίδες με RP θα πάρετε τρία Epic Skins και κρατάτε ταυτόχρονα και τις σελίδες που έχετε αγοράσει.

Με την αρχή της Preseason και μόλις ολοκληρωθεί η ένωση των IP με τα BE, θα ανοίξει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ένα ειδικό κατάστημα, που θα μπορέσετε με τα BE που έχετε, να αποκτήσετε σπάνιο υλικό όπως για παράδειγμα το URFWick skin.

urfwick

 

*Τέλος, να πούμε ότι η Preseason ξεκινάει μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr