Η Perfect World Entertainment τερματίζει τα: Runic Games, Motiga Studios

Αποχαιρετάμε τα στούντιο Runic Games και Motiga Studios της Perfect World Entertainement.

Η Perfect World Entertainment επιβεβαίωσε το κλείσιμο δύο στούντιων ανάπτυξής της:

  • Το Runic, το οποίο ιδρύθηκε το 2008, με το πρώτο παιχνίδι τους, το Torchlight, να κυκλοφορεί το 2009. Έπειτα το 2012 ακολούθησε το Torchlight II, και εν τέλη το Hob, που βγήκε φέτος.
  • Το Motiga, από όπου προέρχεται το action MOBA παιχνίδι Gigantic.

 

Αναλυτικότερα, εκπρόσωπος της Perfect World δήλωσε:

Related image

«Έπειτα της ειδήσης της μείωσης του προσωπικού του Motiga, η Perfect World Entertainment επιβεβαίωνει, ως εκδότης του Gigantic, πως το παιχίδι θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στις πλατφόρμες μας. Μία βασική ομάδα προγραμματιστών παραμένει στο Motiga για να εξασφαλίσει την υποστήριξη του παιχιδιού και των παικτών του. Συμπεριλαμβάνεται ανερχόμενη ενημέρωση μέσα Νοεμβρίου και σαφώς, μελλοντικό περιεχόμενο. Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά, όλους όσους συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί το Gigantic και να γίνει η εμπειρία που είναι σήμερα.»

 

Image result for torchlightΠρόφατα, η Perfect World Entertainment έκλεισε το γραφείο του Runic Games στο Σιάτλ, ως μέρος στρατηγικής της εταιρίας να επικεντρωθεί στα online παιχνίδια ως υπηρεσία. Ευχαριστούμε την ομάδα για όλη την σκληρή δουλειά τους, που έφερε απίστευτες εμπειρίες όπως Torchlight, Torchlight II και Hob στη ζωή. Το Runic Games θα παραμείνει μέρος του χαρτοφυλακίου της Perfect World Entertainment. Τα παιχνίδια του θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα, καθώς δεσμευόμαστε να στηρίζουμε και να καλλιεργόυμε τα franchise του Runic

«Η μείωση του προσωπικού στο Motiga και το κλείσιμο του Runic Games είναι άσχετα μεταξύ τους. Η Perfect World Entertainment παραμένει για να προσφέρει στους παίκτες της όσο το δυνατόν καλύτερες εμπειρίες.»

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε