Το Overwatch δίνει ένα special skin του Winston σε όσους παρευρεθούν στη Blizzcon

Blizzcon 2017

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους fans όπου πρόκειται να παρευρεθούν στη Blizzcon.
Εκτός από το τεράστιο loot box, όπου θα εμπεριέχει πληθώρα εκπλήξεων, οι fans που πρόκειται να παρευρεθούν στο event της Blizzard θα αποκτήσουν το νέο skin του Winston, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το φετινό event. Όσοι βέβαια αγοράσουν κάποιο goodie bag θα αποκτήσουν επίσης το skin του γορίλα “επιστήμονα”. Ένας ακόμα λόγος λοιπόν για να θες να πας στο event και να κάνεις ολόδικα σου όλα αυτά τα καλούδια.

Το ειδικά σχεδιασμένο skin του γορίλα μας, Winston

Στην φετινή ανακοίνωση της Blizzard για το φετινό Halloween Terror Event, μαζί με τα ειδικά δώρα των υπόλοιπων παιχνιδιών της, παρουσίασε και το καινούριο skin του Winston. Όπως αναφέρουν και στη δήλωση τους, ο γορίλας μας βρέθηκε ξαφνικά μέσω τηλεμεταφοράς από το Gibraltar στο Anaheim της California, μέσα στη Blizzcon 2017. Κατάφερε λοιπόν και μάζεψε σαν ενθύμιο το συγκεκριμένο skin, το οποίο θα χαρακτηρίζει την περιπέτεια του. Όσοι έχουν τα virtual tickets στα χέρια τους, απολαμβάνουν ήδη από χτες το καινούριο skin μέσα στο παιχνίδι.

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε ένα εισιτήριο, έχοντας σκοπό να αποκτήσετε και εσείς το skin και τα υπόλοιπα δώρα, μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 30€.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στην TeamInGame.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε