Marc Merrill εναντίον TSM Reginald για τα patch updates

Κατά την διάρκεια των ημιτελικών TSM vs CLG, παρατηρήθηκε ένα bug στον Aurelion, που οδήγησε σε μόνιμο ban του συγκεκριμένου champion, από την σειρά αγώνων του LCS και το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες σε remake.

Πρόκειται για ένα visual bug, όπου τα orbs του Aurelion φαινόντουσαν κοντά σε ένα ward, χωρίς όμως να είναι ο champion εκεί. Το pick αυτό, ήταν της ομάδας των CLG. Όταν οι ομάδες δέχτηκαν το remake, ο Huhi επέλεξε την Taliyah κι έτσι ολοκληρώθηκαν οι αγώνες με τους TSM να παίρνουν το εισιτήριο για τους τελικούς.

Εχτές ο Scarra, πήρε μια συνέντευξη για λογαριασμό του TheScoreEsports.Com από τον ιδιοκτήτη της Team Solo Mid, που δεν είναι άλλος από τον Reginald. Είπε πολλά και σημαντικά πράγματα που ήδη είναι θέματα συζήτησης, όσον αφορά τον τρόπο που γίνονται τα updates στα patch. Φαίνεται όμως πώς μια συγκεκριμένη φράση που είπε, ενόχλησε κάποιον που δεν το περίμενε κανείς.

Είναι γελοίες οι μεγάλες αλλαγές που γίνονται λίγο πριν τους ημιτελικούς ή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο τρόπος που αλλάζουν τα patches, αλλάζει τελείως τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι στην competitive scene. Είναι μεν πιο διασκεδαστικό, ενθαρρύνουν τα teamfights και κάνει το παιχνίδι πιο συναρπαστικό, όμως ταυτόχρονα αλλάζει την στρατηγική που οι παίχτες έχουν ξοδέψει πολύ χρόνο για να την μάθουν.”

Στην συνέχεια της συζήτησης, ο Scarra του ανέφερε, ότι πολλοί πιστεύουν πώς οι pro players, θα πρέπει να μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα σε αυτές τις αλλαγές μιας και για αυτό πληρώνονται. Ο Regi απάντησε:

“Αυτά είναι βλακείες.Ο κόσμος μπορεί να τα λέει εύκολα αυτά, αλλά δεν ξέρει πόσο χρόνο επενδύουν οι παίχτες για να μάθουν κάθε φορά τις αλλαγές. Με τον τρόπο που αλλάζουν τα patches, αναγκάζονται οι ιδιοκτήτες των ομάδων να αλλάζουν πολύ συχνά παίχτες, γιατί από μία αλλαγή ένας πολύ καλός παίχτης, μπορεί να γίνει κακός.”

Φαίνεται πώς την συνέντευξη αυτή όμως, την παρακολούθησε ο Marc Merrill και του απάντησε στο Reddit και μπορεί να πει κανείς πώς η απάντηση του είχε πλούσια δόση αλατιού!

Αν ο Regi, ανησυχεί για την οικονομική κατάσταση των παιχτών του, θα μπορούσε να ξοδέψει λίγα παραπάνω από τα εκατομμύρια που έκανε και έχει κάνει μέσω του League of Legends, πληρώνοντας τους παραπάνω, αντί να ψάχνει να βρει τι γίνεται με τα οικονομικά άλλων ομάδων. Είναι “καλός τύπος”, όμως υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος προκειμένου να είναι όλοι οι ιδιοκτήτες ομάδων στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να είναι ίση η δύναμη μεταξύ ιδιοκτητών και παιχτών. Δεν είναι δική μας δουλειά να καθορίσουμε τις τιμές στην αγορά παιχτών κι ούτε πρέπει να είναι. Όταν όμως κάποιος ιδιοκτήτης δεν θέλει να δώσει έναν top παίχτη του, τότε υπάρχει προβληματάκι.

Ιστορικά, έχουμε κάνει πολλά προκειμένου να βοηθήσουμε να λυθούν προβλήματα που σχετίζονται με κακές ομάδες και παίχτες. Και έχουμε βοηθήσει να λυθούν προβλήματα παιχτών και να συνεχίσουν την καριέρα τους. 

Όσον αφορά το timing των patches, το κοιτάζουμε για παράδειγμα πέρσυ, το update των juggernauts έγινε την καλύτερη δυνατή στιγμή. Φέτος όμως η προτεραιότητα μας, είναι να βελτιώσουμε την υγεία του παιχνιδιού και την εικόνα του. Ωραία fights στο bottom lane, δυνατά early games. Αυτά πιστεύουμε ότι λειτουργούν όμορφα σε Bo5 αγώνες και δεν είναι κάτι δύσκολο να το υιοθετήσουν οι παίχτες. Οι ιδιοκτήτες και οι προπονητές, παραπονιούνται για αυτές τις αλλαγές επειδή τους είναι πιο δύσκολο να καλύψουν αδυναμίες που μπορεί να υπάρχουν σε κάποιον παίχτη ή σε κάποια τακτική. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να συνεχίσουν να επενδύουν σε ταλέντο και να το πληρώνουν. Δεν μας πειράζει καθόλου αν υπάρξει “σύγκρουση” pro-rookies players. Έτσι αν είσαι κάποιος σαν τον Doublelift ή τον Biofrost και μπορείς να σταθείς άξια, απέναντι στους καλύτερους του κόσμου, μην ντρέπεσαι να αναγνωρίσεις την αξία σου και να διαπραγματευτείς για αυτήν”

reddit merrill

Φαίνεται πώς αρκετοί έχουν κάνει πολύ μεγάλη υπομονή με την συμπεριφορά του Reginald κατά καιρούς. Ο Merrill πάντως δεν κρατήθηκε. Ποια είναι η γνώμη σας;

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr