LoL Trivia #33: Facts που ίσως δεν ξέρατε για τον Gnar

 

Η Κυριακή είναι εδώ και σήμερα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον trivia για τον Gnar, τον Χαμένο Κρίκο.

 

-Εμπνεύσεις για τον Gnar αποτελούν το Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde, το Gremlins, και ο Hulk από τη Marvel Comics.

 

-Είναι ο τρίτος champion που έχει πάνω από ένα ονόματα στο chat. Πρώτη είναι η Anivia (Eggnivia) και δεύτερος όποιος έχει μεταμορφωθεί από την [W] της Lulu (Squill).

 

-Είναι επίσης ο έβδομος champion που έχει πάνω από τέσσερα abilities. Οι υπόλοιποι είναι η Elise, ο Heimerdinger, ο Jayce, η Karma, η Nidalee, ο Lee Sin και η Rek’Sai.

 

-Ο χορός του αναφέρεται στο Donkey Kong.

 

-Τον Gnar τον είχε leak-άρει ο χρήστης του Reddit WhyRenektonWhy (ο οποίος είχε leak-άρει επίσης το mode Ultra Rapid Fire, τον Yasuo, την Kalista και λόγω αυτών έχει φάει ban από το Reddit).

 

-Το όνομα Gnar μπορεί να έχει πάνω από μια πηγές.

  • Ονοματοποιία για το γρύλισμα.
  • Το Rang (όπως στο [Q] Boomerang Throw) ανάποδα.
  • Το Mega Gnar ίσως αναφέρεται στα Gnaar από το Serious Sam.
  • Την Αραβική λέξη για τη φωτιά (το G δεν προφέρεται).

 

-Η νεκροκεφαλή που φοράει στο κεφάλι του ο Gnar ίσως αναφέρεται στον Tabu, the Voodoo Shaman, έναν ακυρωμένο champion ο οποίος κρατούσε μία ράβδο με την ίδια νεκροκεφαλή.

 

page54395h350934h54395

 

-Ο Gnar είναι 4 χρονών (σε ανθρώπινα χρόνια).

 

-Δεν γνωρίζει ότι μεταμορφώνεται αλλά αυτό ίσως αλλάξει όταν μεγαλώσει. Η προσωπικότητά του διατηρείται ίδια και ως Mega Gnar.

 

-Οι ζωγραφιές στο ‘Discovering the Link’ δείχνουν τον Gnar και την οικογένειά του να ζουν ειρηνικά, μέχρι που ένα μονόφθαλμο ον με δύο κέρατα/πλοκάμια (πιθανολογείται ότι είναι ένας Frozen Watcher ή ένα από τα Voidborn είδη του Vel’Koz) τους επιτίθεται. Πετάει μακριά την οικογένεια του Gnar, προκαλώντας τον να μεταμορφωθεί σε Mega Gnar, ο οποίος παλεύει με το ον με το αποτέλεσμα να μένει αβέβαιο.

 

 

-Η εμφανώς ηττημένη Anivia αιχμαλωτίζει τον Gnar για αιώνες σε Αληθινό Πάγο για να τον διατηρήσει και τον ξυπνάει ξανά για να πολεμήσει τους Frozen Watchers κατά την επιστροφή τους. Αμέσως μετά την απόδρασή του τριγυρνά στο δάσος ως Mega Gnar, με τον Rengar να τον κυνηγά για να τον πάρει ως έπαθλο.

 

Gnar έμαθε πώς να χρησιμοποιεί boomerang από τον πατέρα του. Το boomerang βρίσκεται κρυμμένο στη γούνα του Mega Gnar όταν μεταμορφώνεται.

 

Gnar είναι το μόνο Yordle στους μοντέρνους καιρούς που έχει ουρά, η οποία οφείλεται στην αρχαιότητά του.

 

-Αυτά που λέει, παρόλο που ακούγονται σαν παιδαριώδη φλυαρία, είναι στην πραγματικότητα η μητρική γλώσσα του Gnar. Όταν κάνει taunt συγκεκριμένους champions προσπαθεί να επαναλάβει αυτά που λένε αλλά με κάποια δυσκολία (Tibbers (Annie), Shark (Fizz), Demacia (Garen), Darkness (Nocturne), Okay (Rammus).

 

-Το Classic Gnar μοιάζει με το Cubone και το Marowak από τα Pokemon, τα οποία έχουν επίσης boomerang attack. Το αίμα στο αριστερό του μάγουλο προφανώς έχει μείνει από τη μάχη του με τον Rengar ως Mega Gnar.

 

page14234902394%ce%b7230%cf%8543409%cf%85

 

-Στο Dino Gnar ζει τη φαντασίωσή του κατά την οποία είναι δεινόσαυρος. Ίσως είναι εμπνευσμένος από το Reptar στο Rugrats. Στο splash art φαίνονται φιγούρες του Garen και της Katarina.

 

gnar_1 reptar

 

-Το Gentleman Gnar αναφέρεται στο Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Αυτό το θέμα το μοιράζεται με τον Cho’Gath.

 

page4590%ce%b734905%ce%b7435903%ce%b74

 

-Το Snowday Gnar γιορτάζει το Snowdown Showdown 2015 και είναι εμπευσμένο από τη ράτσα σκύλου Siberian Husky. Αυτό το θέμα το μοιράζεται με τον Bard, τον Malzahar, τον Singed, την Syndra και τον Ziggs.

 

gnar_3

page43509435439h504395h3

 

-Το El Leon Gnar αναφέρεται στο Lucha libre. Αυτό το θέμα το μοιράζεται με τον El Tigre Braum, τον El Macho Mundo και τον El Rayo Volibear.

 

gnar_4

 

Gnar θα φερθεί φιλικά σε όποιον είναι ευγενικός και παίζει μαζί του. Πιθανοί υποψήφιοι είναι η Lulu, η Pix (η νεράιδα που συνοδεύει τη Lulu), η Annie, η Lux και τα poro.

 

Gnar έχει μια τεταμένη σχέση με τον Rengar, λόγω του ότι τον κυνηγούσε ενώ δεν ήξερε την πραγματική ταυτότητα του πλάσματος που ήθελε ως έπαθλο. Παρόλα αυτά ο Gnar δεν αντιπαθεί τον Rengar, φαίνεται μάλιστα να τον έχει συγχωρέσει.

 

Heimerdinger ενδιαφέρεται πολύ για τον Gnar λόγω των εξελικτικών ιδεών που θα μπορούσε να του παρέχει σχετικά με το είδος των Yordle.

 

Δείτε και τα άλλα trivia εδώ.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε