WoW Love Stories #1: Jaina και Thrall

 

Στην ιστορία του World of Warcraft έχουμε δει μεγάλες μάχες να γίνονται, πολύ αίμα και κακό. Μεγάλους και τρανούς ήρωες να πολεμάνε για το ακατόρθωτο. Όπως όλοι μας έχουμε αδυναμίες έτσι δεν θα μπορούσαν να μην έχουν και οι χαρακτήρες μας. Πίσω απ’όλη την αυτήν την ένταση αναπτύχθηκαν οι μεγαλύτεροι έρωτες και δύο από αυτούς θα δούμε σήμερα. Θα υπάρξουν κι άλλες στο μέλλον, πετυχημένες σχέσεις και μη. Κάποιες πληροφορίες είναι παρμένες από το βιβλίο και δεν τις έχουμε δει να συμβαίνουν εν’ώρα παιχνιδιού. Για να δούμε όμως πως τα κατάφεραν οι σημερινοί μας η Jaina με τον Arthas και ο Shaman με την Aggra.

Arthas και Jaina Proudmoore

Ένα ζευγάρι το οποίο οι περισσότεροι ξέρουμε είναι ο Arthas και η Jaina Proudmoore. Αυτοί οι δύο γνωρίστηκαν σε πολύ μικρή ηλικία όταν η Jaina ταξίδευε στη Dalaran για να μάθει την τέχνη της μαγείας. Ο Arthas εντυπωσιάστηκε αμέσως και ήθελε να την γνωρίσει καλύτερα. Πέρασαν τη παιδική τους ηλικία μαζί και μεγάλωσαν ως δύο καλοί φίλοι.

eb6c302822f3ceea34b4994b1f282971

Kael’thas Sunstrider

Ο Arthas είχε ένα προαίσθημα πως η Jaina δεν ήταν ένα απλό κορίτσι σαν όλα τα άλλα και είχε δίκιο.  Ένα βράδυ της πρότεινε να το σκάσουν κρυφά και να της δείξει ένα από τα internment camps όπου είχαν αιχμαλωτίσει οι alliance τα orcs. Και έτσι και έγινε. Ήταν η πρώτη τους εμπειρία μαζί. Καθώς γυρνούσαν πίσω παραλίγο να τους πιάσουν οι φρουροί αλλά με βοηθό τους το σκοτάδι κατάφεραν και γύρισαν σώοι. Αυτή ήταν η θεμελίωση μιας μεγάλης αγάπης, αντάλλαξαν όρκους, αρραβωνιάστηκαν  και σχεδίαζαν να παντρευτούν. Υπήρχε και κάποιος άλλος ο οποίος έτρεφε αισθήματα για την Jaina , o Kael’thas Sunstrider δυστυχώς για αυτόν όμως η καρδιά της Jaina ήταν ήδη αλλού. Είχε ήδη διαλέξει τον Arthas στο πλευρό της.

Θέλεις ή δε θέλεις?

Ο Arthas αναρωτήθηκε αν είναι έτοιμοι για ένα τόσο μεγάλο βήμα. Πήρε την απόφαση να διαλύσουν τη σχέση τους έτσι ώστε να την αφήσει να συγκεντρωθεί στην εκπαίδευσή της και εκείνος να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του στο Lordareon. Η Jaina έχασε τη γη κάτω απ’τα πόδια της αλλά σεβάστηκε την επιλογή του, ήξερε κατά βάθος μέσα της πως αυτό ήταν το σωστό.

 

arthas_x_jaina_

 

Η ιστορία σίγουρα δε θα μπορούσε να τελειώσει έτσι. Μετά από πολύ καιρό η Jaina πήγε και συνάντησε τον Arthas σε μία γιορτή και του έκανε μία επίδειξη μαγείας και να του δείξει όλα όσα είχε μάθει τόσο καιρό. Ένιωσε περήφανος για κείνη και για όλη της την πρόοδο και την παίνεψε για τη καταπληκτική δουλειά και επιμονή της. Ήταν η στιγμή που κατάλαβε πόσο του έλειπε και της πρότεινε να έρχεται κάθε χρόνο, να κάνουν το ίδιο. Θεωρούσε πως ήταν ένας όμορφος τρόπος να είναι μαζί.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκαν στον κοιτώνα του και ολοκλήρωσαν την αγάπη τους υπό το φως του φεγγαριού. Πέρασαν πολλές γυναίκες από το κρεβάτι του αλλά η Jaina ήταν ξεχωριστή για εκείνον. Ήταν σίγουρος πλέον πως θέλει να είναι η μοναδική και να την αφήσει να μπει μες στην καρδιά του. Χαμήλωσε τα μάτια του και της είπε..”Μην μ’αρνηθείς Jaina, μην μ’αρνηθείς ποτέ.” Η Jaina με σιγουριά του απάντησε “Δεν θα το έκανα ποτέ..ποτέ“.

 

jaina-and-arthas

 

Η μοιραία κατάληξη

Τα πράγματα όμως για ακόμα μία φορά δεν ήταν όπως έδειχναν. Κατά τη διάρκεια του Fiest of Winterveil, μια νύχτα που μιλούσαν και κάναν όνειρα για το μέλλον τους ο Arthas αισθάνθηκε πως δεν είναι έτοιμος για όλα αυτά. Ένιωσε πως είναι πολύ μικρός για γάμο και οικογένεια. Ένιωσε πως δεν της αξίζει και προσπάθησε να της εκφράσει όλα του τα αισθήματα, ούτε καν εκείνος δεν μπορούσε να κατανοήσει αυτό που συνέβαινε μέσα του αλλά της ζήτησε να προσπαθήσει να τον καταλάβει εκείνη. Και φυσικά εκείνη το έκανε όσο και να την πλήγωνε αυτό. Αποφάσισαν να μείνουν φίλοι και να μην επηρεάσει ο χωρισμός τη σχέση που είχαν αναπτύξει τόσα χρόνια. Έτσι πήρε ο καθένας το δρόμο του.

Πέρασε ο καιρός και ένας λοιμός ξέσπασε στο Lordareon ονομαζόμενος the Plague of Undead. Κλήθηκαν να συνεργαστούν και να παλέψουν μαζί ώστε να ερευνήσουν τι ευθύνεται πίσω από όλο αυτό. Στην αρχή ήταν πολύ άβολα μεταξύ τους αλλά ευτυχώς όλο αυτό το ξεπέρασαν γρήγορα και αισθάνθηκαν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Άφησαν  πίσω τα προσωπικά τους και έγιναν μια δυνατή ομάδα αποφασισμένοι να σώσουν τον λαό τους.

Τελικά κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, ανακάλυψαν πως η αρρώστια όχι απλά σκότωνε τους ανθρώπους αλλά τους μετέτρεπε σε undead. O Arthas πρότεινε το αδιανόητο. Πρότεινε να τους σκοτώσει όλους μολυσμένους ώστε να μην εξαπλωθεί άλλο. Για πρώτη φορά η Jaina τον αρνήθηκε. Είχε ξεπεράσει τα όρια. Αγανακτισμένη η Jaina γύρισε και του είπε φεύγοντας  “Συγγνώμη Arthas, δε θα αντέξω να σε δω να κάνεις κάτι τέτοιο.” Ήξερε πως αυτό ήταν το σωστό ακόμα κι αν μέσα της μετάνιωνε το κάθε βήμα μακρυά του.

Αυτό ήταν το τέλος της σχέσης τους. Αργότερα ο Arthas υπέκυψε στο σκοτάδι και τη μαύρη μαγεία και στη συνέχεια έγινε ο βασιλιάς του Lich King.

 

Thrall και Aggra

Στη δεύτερη ιστορία μας θα δούμε την Aggra και τον Thrall ή αλλιώς Goel όπως ονομάστηκε από τους γονείς του Durotan και Draka. Η ιστορία του ξεκίνησε λίγο πριν το Cataclysm όταν ο Thrall άφησε τα horde στα χέρια του Garrosh για να εξερευνήσει και να ανακαλύψει τι γίνετε στο κόσμο. Ταξίδεψε ως τη Nagrand στο Outland για να βρει και να μιλήσει με τα Elements σε μια προσπάθεια να μάθει για πιο λόγο τα Elements στον Azeroth είναι τόσο εκτός ελέγχου. Όταν πια έφτασε συνάντησε τη γιαγιά του και τον συμβούλεψε να πάει να βρει την Aggra για τη σαμανική του κατάρτιση. Στην αρχή η Aggra ήταν πολύ ψυχρή μαζί του, του μιλούσε άσχημα και υποτιμητικά, πολλές φορές τον ανέφερε και ως δούλο της. Παρ’όλα αυτά τον συνόδεψε ως ένα vision quest στο Garadar και να γίνει ολοκληρωτικά ένα με τα spirits και ένας πραγματικός Shaman.

 

aggra_wow

 

Εφόσον ο Thrall επισκέφθηκε όλα τα Elements, το Fury of Earth προσφέρθηκε να τον βοηθήσει με αντάλλαγμα μια πέτρα που είχε φέρει μαζί του από τον Azeroth. Τον πληροφόρησε ότι τα Elements είχαν τρομοκρατηθεί από μία  επικείμενη καταστροφή, ένα κατακλυσμό. Αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να προσπαθήσει να το αποτρέψει. Καθώς ετοιμαζόταν, η Aggra του εξομολογήθηκε πως είχε αρχίσει να νιώθει διαφορετικά για εκείνον. Όταν τον συνόδεψε στο vision quest τον συγκίνησε η ιστορία της ζωής του, ο τρόπος που μεγάλωσε και η μεγάλη καθαρή καρδιά του. Τον θαύμαζε πια γιατί δεν ήθελε να σώσει μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά ολόκληρο το κόσμο.

Του ζήτησε να την πάρει μαζί του στον Azeroth και να παλέψουν μαζί. Και έτσι και έγινε. Ταξίδεψαν μαζί αψηφώντας το αβέβαιο μέλλον και όλες τις καταστροφές που έρχονταν. Η αγάπη τους δυνάμωνε και άντεξε όλα τα δεινά που έζησαν. Στάθηκαν δυνατοί απέναντι στον Deathwing και στα Elements. Ήξεραν πια πως αυτοί οι δύο γεννήθηκαν για να είναι μαζί. Παντρεύτηκαν και αντάλλαξαν όρκους αγάπης στο Mount Hyjal.

 

Τέλος καλό όλα καλά!

Μετά από καιρό απέκτησαν το πρώτο τους γιο. Τον ονόμασαν Durak μάλλον στην μνήμη των γονιών του Thrall, Durotan και Draka. Βλέπουμε τη Aggra να ξαναμένει έγκυος αλλά δεν έχουμε πληροφορίες για το δεύτερο παιδί. Η ιστορία αυτών των δύο μας δείχνει πόσο δυνατή είναι η αγάπη και πως με πίστη και υπομονή μπορείς να αντέξεις τα πάντα. Είναι αγαπημένοι και ερωτευμένοι μέχρι και σήμερα και κανένας δεν αφήνει το πλευρό του άλλου.

Αυτές ήταν οι ρομαντικές ιστορίες για σήμερα. Θα θέλατε να συνεχιστεί αυτή η σειρά και ανακαλύπτουμε περισσότερες ρομαντικές ιστορίες τη φορά; Γράψτε στα σχόλια το ζευγάρι για το οποίο θα θέλατε να διαβάσετε 🙂

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε