Νέα τουρνουά League of Legends για όλες τις κατηγορίες από το ESL Greece

Η προκριματική φάση του League of Legends Major League να έχει τελειώσει και τις 8 καλύτερες ομάδες να έχουν αναδειχθεί, το ESL Greece ανακοινώνει δύο νέα τουρνουά.

 

division2

 

League of Legends ELO HELL Greek Series

 

Αυτό του τουρνουά, έρχεται για να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες κατηγορίας Unranked, Bronze, Silver και Gold να αναμετρηθούν με όμοιους τους για διασκέδαση και την διεκδίκηση Riot Prizes.

Για το μήνα Φεβρουάριο υπάρχουν τρία τουρνουά στις 11-18-25 στις 16:00 η ώρα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

ehgs-esl-greece

 

Promotion Cups και League of Legends Major League

 

Τα Promotion Cups αναφέρονται σε παίχτες Platinum, Diamond και Master κατηγορίας. Την στιγμή όπου οι ομάδες του LoLML θα αγωνίζονται για το έπαθλο και την παραμονή τους στο Division 1, όλοι όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο Division 1 την Season 2, δεν έχουν παρά να κυνηγήσουν την πρόκριση μέσω των Promotion Cups.

 

lolml-teams

 

Το Promotion Cup διεξάγεται στις 11-18-25 Φεβρουαρίου στις 16:00 η ώρα καθώς και στις 04-11-18 Μαρτίου στις 16:00 η ώρα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι νικητές του Promotion Cup κερδίζουν Riot Prizes καθώς και την πρόκριση για το Division 1.

 

promotion-cup-esl-greece

 

Οι ομάδες στα Promotion Cups θα συγκεντρώνουν πόντους και αυτή με τους περισσότερους ανά 3 τουρνουά θα παίρνει την πρόκριση για τα playoffs του Season 2. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η πρώτη ομάδα θα προκύψει με την λήξη του 3ου cup στις 25 Φεβρουαρίου. Κατόπιν η βαθμολογία θα μηδενιστεί και τα τουρνουά 4,5 και 6 θα αναδείξουν την δεύτερη ομάδα που θα βρεθεί στα playoffs του Season 2 για το Division 1.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τουρνουά μπορείτε να δείτε εδώ.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.