Το CoD: Infinite Warfare δεν θα κυκλοφορήσει σε PS3 και Xbox360

Όπως όλα δείχνουν, το νέο παιχνίδι Call of Duty δεν θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, Playstation 3 και Xbox 360.

Ύστερα από το Call of Duty: Black Ops 3, που κυκλοφόρησε πέρυσι σε PS3 και Xbox 360, το φετινό παιχνίδι, Infinite Warfare, δεν θα κυκλοφορήσει καθόλου σε αυτές τις κονσόλες.

Την κίνηση αυτήν την είχαν στα σχέδιά τους από τότε που κυκλοφόρησε το PS4 και το Xbox One το 2013.

Επίσης, η έκδοση του Black Ops 3 στο PS3 και Xbox 360 δεν περιείχε το campaign mode. Σύμφωνα με την δήλωση της Activision, αυτό έγινε επειδή το co-op campaign είχε σχεδιαστή για τις κονσόλες τελευταίας γενιάς και δεν μπορούσε να δημιουργηθεί πιστά για παλαιότερο hardware.

Παρόλα αυτά το Black Ops 3 είχε multiplayer και Zombie mode.

 

 

Η Infinity Ward έχει επαληθεύσει πως το Infinite Warfare θα περιέχει zombies mode. Είναι η πρώτη φορά που η Infinity Ward συμπεριλαμβάνει ένα τόσο δημοφιλές mode σε παιχνίδι Call of Duty.

Το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, Ghost, περιείχε ένα παρόμοιο mode το οποίο λεγόταν Extinction αλλά περιείχε εξωγήινους.

Τέλος, η Infinity Ward δήλωσε πως το Infinite Warfare θα βρίσκεται σε δικό του διαφορετικό universe, τελείως διαφορετικό από το campaign του παιχνιδιού.

 

Kohar over and out!

Source: Eurogamer

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε