Blizzcon – Heroes of the Storm Panel

 

Σήμερα για την πρώτη μέρα του Blizzcon είχαμε αρκετές ανακοινώσεις στο Heroes of the Storm με μια πρώτη ματιά τους στην τελετή έναρξης.

Η ομάδα στο Heroes of the Storm κοιτάει να υπάρξει διαφοροποίηση μεταξύ των ηρώων και όταν δοκιμάζουν έναν νέο ήρωα, η όλη διαδικασία που τον δοκιμάζουν μεταξύ τους μέχρι να συμφωνήσουν πως θα κυκλοφορήσει διαρκεί 17 εβδομάδες και περνάει από 5 διαφορετικά στάδια.

Στο panel που παρουσιάστηκαν οι ήρωες με τις κινήσεις τους και την φιλοσοφία τους.

 

Ας τους δούμε:

Lunara

Η Lunara περιγράφτηκε ως Fragile Ranged Assassin με πολύ μεγάλο mobility.

Dryad’s Swiftness (Z) – Η Lunara δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει mounts, όμως η passive της, της δίνει περίπου 20% περισσότερο movement speed από τους υπόλοιπους ήρωες, επιτρέποντάς της να αποφεύγει ευκολότερα το AoE damage και τα skillshots.

Nature’s Toxin (Trait) – Τα auto-attacks και τα abilities της Lunara, βάζουν ένα DoT στον στόχο της το οποίο γίνεται stack με το damage να αυξάνεται μέχρι να φτάσει τα μέγιστα stack.

Noxious Blossom (Q) – Ρίχνει ένα σπόρο ο οποίος κάνει AoE damage με το που έρθει σε επαφή με εχθρικά units και προκαλεί το Nature’s Toxin.

Crippling Spores (W) – Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν οι στόχοι της Lunara έχουν Nature’s Toxin επάνω τους. Το Crippling Spores, προκαλεί slow.

Wisp (E) – Η Lunara στέλνει ένα Wisp για να αποκαλύψει την γύρω περιοχή. Το Wisp μπορεί να το ελέγξει και είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγει τα ganks ή να δει αν η αντίπαλη ομάδα είναι σε κάποιο objective.

Heroic

1 – Thornwood Vine – Ανανεώνεται κάθε 15 δευτερόλεπτα και έχει 3 charges. Η Lunara κάνει damage σε μια ευθεία γραμμή

2 – Leaping Strike – Έχει 2 charges. Η Lunara πηδάει πάνω από τον στόχο της πετώντας το δόρυ της και προσγειώνεται από την άλλη πλευρά.

Μέρος της ιστορίας της Lunara, ως Dryad, είναι η δύναμη που είχε το unit στο WoW εναντίον της μαγείας. Για αυτόν τον λόγο έχει δυο ταλέντα, στο Level 13 το Greater Spell Shield (το οποίο μειώνει το magic damage που δέχεται κατά 75% και στο Level 20 το Abolish Magic (το οποίο αφαιρεί debuffs kai DoTs από έναν συμπαίχτη της και τον εαυτό της.)

 

 

King Genn Greymane

O Greymane είναι ο πρώτος χαρακτήρας ο οποίος θα μεταμορφώνεται από Άνθρωπος σε Worgen και ανάποδα. Αυτό το μοναδικό mechanic του ήθελαν να το τονίσουν αρκετά στο Heroes of the Storm για αυτό και όλο το κιτ του χαρακτήρα περιστρέφεται γύρω από αυτήν την φιλοσοφία

Gilnean Cocktail (Q/Human) – Πετάει ένα φιαλίδιο το οποίο κάνει λίγο damage στον πρώτο στόχο του και τεράστιο damage σε μια περιοχή από πίσω του.

Razor Swipe (Q/Worgen) – Κάνει ένα dash μπροστά και προκαλεί damage σε μια μεγάλη περιοχή μπροστά του.

Inner Beast (W) – Αυξάνει το Basic Attack Speed κατά 50% για 3 δευτερόλεπτα και τα Basic Attacks αυξάνουν την διάρκεια κατά ένα δευτερόλεπτο.

Darkflight (E/Human) – Πηδάει στον στόχο του και στα μέσα της διαδρομής μεταμορφώνεται σε Worgen.

Disengage (E/Worgen) – Κάνει disengage και μεταμορφώνεται σε Human.

Heroic

1 – Marked for the Kill – Skillshot το οποίο προκαλεί damage και κάνει vulnerable (τρώει 25% περισσότεορ damage) τον στόχο του για 10 δευτερόλεπτα. O Greymane μπορεί να πηδήξει στον στόχο που είναι Marked.

2 –  Go for the Throat – Ο Greymane μεταμορφώνεται σε Worgen και πηδάει στον στόχο του προκαλώντας πολύ damage. Στο level 20 το ταλέντο του Heroic επιτρέπει τον Greymane αν σκοτώσει κάποιο στόχο να ξανά χρησιμοποιήσει το Go for the Throat χωρίς κανένα κόστος.

 

 

Cho’Gall

Ο Cho’Gall είναι ένας ιδιαίτερος ήρωας, καθώς χρειάζονται δυο παίχτες για να παιχτεί. Για όσους αγοράσανε το Virtual Ticket ή πήγαν στο Blizzcon, ο Cho’Gath θα προστεθεί δωρεάν. Οι υπόλοιποι για να τον αποκτήσουν θα πρέπει να παίξουν με άτομα που έχουνε τον Cho’Gall και να κερδίσουν παιχνίδια. Αν έχετε τον Cho’Gall και κάνετε 4 νίκες τότε θα πάρετε 2250 gold.

Cho

Surging Fist (Q) – Για ένα δευτερόλεπτο κινείται πιο αργά και φορτώνει την μπουνιά του. Αν ξανά ενεργοποιηθεί τότε κάνει charge μπροστά. Οι αντίπαλοι τρώνε αρκετό damage και πετάγονται στην άκρη.

Consuming Blaze (W) – Κάνει ignite σε εχθρούς που βρίσκονται κοντά, προκαλώντας πολύ damage σε 4 δευτερόλεπτα. Αν αυτό το spell χτυπήσει κάποιο αντίπαλο τότε ο Cho’Gall λαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του health του μέσα σε 4 δευτερόλεπτα.

Runic Bomb (E) – Πετάει μια βόμβα η οποία κινείται ευθεία και προκαλεί πολύ damage σε εχθρούς που βρίσκονται στην πορεία της. Ο Gall μπορεί να χρησιμοποιήσει το Runic Blast για να την ανατινάξει και να προκαλέσει τεράστιο damage σε μια μεγάλη περιοχή.

Heroics

1 – Hammer of Twilight – Δίνει μόνιμα αυξημένο Basic Attack κατά 25%. Αν το ενεργοποιήσει κουνάει το σφυρί και προκαλεί τεράστιο damage, πετάει τους αντιπάλους μακριά και τους κάνει stun για 0.75 δευτερόλεπτα.

2 – Upheaval – Μετά από 1 δευτερόλεπτο, τραβάει όλους τους αντιπάλους κοντά του, τους κάνει slow 25% για 3 δευτερόλεπτα και προκαλεί αρκετό damage.

 

Gall

Shadow Flame (Q) – Προκαλεί αρκετό damage σε αντιπάλους σε μια περιοχή

Dread Orb (W) – Πετάει μια βόμβα η οποία θα χοροπηδήσει 3 φορές και προκαλεί αρκετό damage σε αντιπάλους.

Runic Blast (E) – Ανατινάζει το Rune Bomb του Cho, και προκαλεί τεράστιο damage τριγύρω του.

Heroics

1 – Twisting Nether – Μετά από 1 δευτερόλεπτο, οι αντίπαλοι που βρίσκονται πολλά γίνονται slow 40% όσο γίνεται το channel μέχρι και 5 δευτερόλεπτα. Αν ξαναχρησιμοποιηθεί προκαλεί τεράστια δύναμη.

2 – Shadow Bolt Volley – Πετάει 20 Shadow Bolts σε 4 δευτερόλεπτα, το καθένα προκαλώντας αρκετό damage στον πρώτο στόχο που θα πετύχει. Τα Bolts θα πετάγονται ανάλογα με την τοποθεσία του mouse pointer.

Τέλος όσον αφορά τους ήρωες για όσους αγοράσουν το Overwatch Origins, θα λάβουν την Tracer ως Hero στο Heroes of the Storm. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις της ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έγιναν γνωστές.

Από άποψη Battlegrounds, ανακοινώθηκε το Towers of Doom και το μόνο που μας είπαν είναι πως δεν γίνεται να επιτεθείτε το Nexus του αντιπάλου απευθείας, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε πόλεις για να γίνουν δικές σας.

Ανακοινώθηκε και ένα καινούργιο Game Mode, η Arena, η οποία θα σας δίνει 3 τυχαίους ήρωες για να επιλέξετε τον έναν και μετά να επιλέξετε μια Heroic και να μπείτε στην μάχη. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τους ίδιους ήρωες. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Arena

 

Source: BlizzCon

Kohar over and out!

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε