Τα Assassin’s Creed Origins Utopia ακουστικά που κοστίζουν 50.000€

Τα Assassin’s Creed Origins Utopia ακουστικά αξίας 50.000€

Ποιος θέλει ακουστικά 18 καρατίων;
Όλοι έχουμε ακούσει για εξωφρενικά εμπορεύματα που αφορούν φυσικά τους…πολύ ευκατάστατους gamers. Τα Assassin’s Creed Origins Utopia ακουστικά όμως, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Σχεδιασμένα από την audio company Focal, αυτά τα εξαιρετικά σπάνια ακουστικά φέρουν λεπτομερή αιγυπτιακά σχέδια τυπωμένα σε χρυσό 18 καρατίων.

Το εξωφρενικό ποσό που χρειάζεται κάποιος για να αποκτήσει αυτά τα ακουστικά ανέρχεται στα 50.000€. Ακόμα κι αν έχετε την δυνατότητα να ξοδέψετε τόσα λεφτά, υπάρχουν μόνο 10 κομμάτια προς πώληση και μπορούν να βρεθούν μόνο στην μπουτίκ “French jeweler Tournaire” στο Παρίσι.

Μην ξεχάσουμε φυσικά να αναφέρουμε πως μπορείτε να αγοράσετε με μόνο 12.000€ παραπάνω την χάλκινη βάση των ακουστικών με τον πρωταγωνιστή του origins, τον Bayek. Δεν πιστεύω να ακουμπήσετε 18 καρατίων ακουστικά απλά στο τραπεζάκι;

Πέρα από τη πλάκα όμως, ευτυχώς υπάρχουν παρόμοιες εκδόσεις που μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά και ‘μεις οι κοινοί θνητοί. Το store της ubisoft σας διαθέτει τα κανονικά Assasin’s Creed Origins, Listen Wireless, ακουστικά στην πιο φυσιολογική τιμή των 249€. Αποφάσισαν όμως να κυκλοφορήσουν μόνο 2.222 κομμάτια και θεωρούνται συλλεκτικά. Η αλήθεια είναι ότι δείχνουν αρκετά όμορφα και κομψά, έχοντας κυρίαρχο χρώμα το μπλε με μικρές λεπτομέρειες χρυσού. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί βέβαια, είναι πως αντέχουν μέχρι και 20 ώρες ασύρματης χρήσης.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στην TeamInGame.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε