5 Πράγματα για να κάνεις όταν βαριέσαι στο WoW

Έχεις κάνει όλα τα raids για αυτήν την εβδομάδα , τα world quest ή οτιδήποτε κάνεις συνήθως και έχεις βαρεθεί? Κάνεις βόλτες χωρίς λόγο με το flying mount σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να περάσει η ώρα σου χωρίς να κλείσεις το WoW? Σου έχω μερικές ιδέες με το τι να κάνεις όταν βαριέσαι.

Κάνε παλιά raids/dungeons

Εκτός του ότι είναι πολύ διασκεδαστικό να ρίχνεις όλα τα mobs με one shot και να ξαναθυμάσαι παλιά lore και fights που σου είχαν βγάλει το λάδι να τα ολοκληρώσεις. Μπορεί να σου πέσει ένα rare mount που κυνηγούσες ή να ολοκληρώσεις το transmog set σου με το gear που θα σου πέσει.

Tip: Μπορείς να βρεις πιθανά set που μπορείς να ντύσεις το χαρακτήρα σου κατεβάζοντας το addon MogIT.

 

tig-transmog

 

Ξεκίνα καινούριο class

Καιρό σκεφτόσουν πως θες να ξεκινήσεις ένα καινούριο alt που πάντα σου άρεσε αλλά ποτέ δεν είχες χρόνο. Τώρα είναι η ευκαιρία. Ίσως καταλήξεις να είναι το καινούριο σου main. Μπορείς ακόμα να αλλάξεις  Faction. Άσε τα φανατικά στην άκρη και μπορεί να ανακαλύψεις facts και διαφορετικές εκδοχές που ούτε καν γνώριζες ως τώρα.

 

Just Dance

Κάθε race έχει το δικό του μοναδικό χορό.Μπορείς να πας στο auction house και να αρχίσεις να χορεύεις. Αν έχει αρκετό κόσμο μαζεμένο μπορεί να αρχίσετε να χορεύετε όλοι μαζί.LETS PARTY. Ακόμα καλύτερα μπορείς να πας στην αγαπημένη σου περιοχή, να βρεις ένα ωραίο backround και να αρχίσεις να χορεύεις σαν να είσαι πρωταγωνιστής video clip. Ναι παραδέξου ότι το έχεις κάνει έστω και μία φορά.

 

Creepy mode:ON

Σπάσε πλάκα και γίνε creepy! Βρες ένα τυχαίο άτομο γύρω σου στη περιοχή που βρίσκεσαι και ξεκίνα να τον ακολουθείς παντού.Συνέχισε μέχρι να σε ρωτήσει γιατί το κάνεις αυτό.Πιθανή απάντηση “πάντα ακολουθώ τα όνειρά μου” ή ο,τι γελοίο σκεφτείς εκείνη την ώρα. Επίπεδο βαρεμάρας: over 9000.

 

Battle Pets

Ξέρεις πολύ καλά τι είναι και αρνείσαι πεισματικά να ασχοληθείς με αυτά.Θα εκπλαγείς λοιπόν όταν μάθεις ότι πολλοί παίχτες παίζουν WoW αποκλειστικά και μόνο για να levelάρουν pets και να ασχολούνται με τα challenges. Youtubers ακόμα και streamers ασχολούνται με αυτό. Αν ξεκινήσεις και εσύ θα δεις τι ωραία δώρα μπορείς να αποκτήσεις από κάτι που θεωρούσες τόσο ασήμαντο.

pet-battles world of warcraft

Έχετε κάνει κάποιο από αυτά? Γράψτε μας στα σχόλια τι κάνετε εσείς όταν βαριέστε στο WoW.

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε