Αλλαγές στη Fnatic: o Gamsu φεύγει, ο Kikis έρχεται

author image από Tolis | eSports | 0 Comments | 18 Ιούλ 2016

Όταν ο Mateusz Kikis Szkudlarek ανακοίνωσε την παραίτησή του πριν από ένα μήνα, το μέλλον του όσον αφορά το League of Legends ήταν αβέβαιο. Φαίνεται όμως ότι ο Πολωνός ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα ξανά σε Ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτή τη φορά είναι η Fnatic. Έχοντας φύγει από τη G2 Esports ο Kikis θέλησε να εξασφαλίσει μία θέση στην αρχική πεντάδα της Fnatic. Ο ίδιος είχε τονίσει ότι είναι πολύ περήφανος ως παίκτης και θέλει να νιώθει ότι η ομάδα του τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Πριν από λίγες μέρες, η Fnatic επιβεβαίωσε τις φήμες αυτές ανακοινώνωντας ότι το top lane θα κοσμεί η παρουσία του KiKis. H Fnatic με δήλωσή της είπε ότι ο Yeon-jin Gamsu Noh δε θα φοράει τη φανέλα της Fnatic.

“Με μεγάλη μας λύπη δηλώνουμε ότι η ομάδα θα ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο από αυτόν του Gamsu. Παρ’ όλα αυτά, διαπιστώσαμε ότι τα ιδανικά μας διαφέρουν.”

Η Fnatic εξήγησε διεξοδικά ότι ο στόχος της είναι η εξασφάλιση του καλύτερου πιθανού μέλλοντος. Επιπλέον, ο Gamsu δεν υποχώρησε στις αρχές και οι δύο χώρισαν άνευ περαιτέρω εξελίξεων. O Kikis λοιπόν θα αντικαταστήσει τον Κορεάτη, με τον τελευταίο να αποχωρεί εντελώς από την ομάδα.

Η Fnatic διαβεβαίωσε επιπλέον το κοινό ότι η απόφαση πάρθηκε με την καλύτερη πρόθεση και ότι είναι ανυπόμονη να δουλέψει με τον Kikis.

Εάν η ομάδα δουλέψει ή όχι θα το κρίνει το μέλλον. Η Fnatic βρίσκεται ακριβώς πίσω από την G2 Esports, πρώτη στο πρωτάθλημα. Ο Gamsu είχε το δεύτερο χαμηλότερο kill participation, σε αντίθεση με τον Kikis που είναι πρώτος.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε