Διέρρευσε το Xbox one S !

author image από Strudel | Tech | 0 Comments | 13 Ιούν 2016

Τις φήμες που υπήρχαν εδώ  και πολύ καιρό, για ένα “μικρότερο” ΧΒΟΧ one ήρθε να επιβεβαιώσει μια  εικόνα η οποία διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Για να ακριβολογούμε δεν είναι ακριβώς μια mini έκδοση τς κονσόλας, αλλά μια λεπτότερη της και  θα ονομάζεται XBOX one S.

Η εικόνα εμφανίστηκε στο Twitter μέσω του λογιαριασμού του χρήστη Wario64 αλλά διαγράφηκε σχεδόν αμέσως. Λίγο αργότερα η εικόνα εμφανίστηκε ολόκληρη σε ένα thread στο Neogaf. Σύμφωνα με την εικόνα η κονσόλα θα έιναι κατα 40% μικρότερη της αρχικής θα έχει 2 TR σκληρού δίσκου, 4K Ultra HD video, και ένα καινούργιο χειριστήριο.

Όσον αφορά το χειριστήριο υποθέτουμε οτι αυτό μπορεί και να είναι το καινούργιο χειριστήριο που αναμένουμε να βγεί. Περισσότερα στην παρουσιάση της Microsoft στην E3 αύριο

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.