3ο 24ωρο Stream για το Χαμόγελο του Παιδιού από το Σχέδιο Β

 

Εσύ έχεις κάνει την καλή σου πράξη για φέτος; Αυτό το σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου, για τρίτο συνεχόμενο χρόνο το Σχέδιο Β με τη βοήθεια του Χαμόγελου του Παιδιού διοργανώνει τον 3ο 24ωρο Μαραθώνιο Gaming. Σε αυτές τις 24 ώρες μπορείτε να δείτε τους αγαπημένους σας Youtubers, κωμικούς, gaming συντάκτες και άλλους ορκισμένους gamers να παίζουν παιχνίδια για καλό σκοπό (και να κρατήσουν τον Ζοκ ξύπνιο!). Στο μαραθώνιο θα βρίσκομαι και εγώ εκ μέρους του Team in Game, το Σάββατο αργά το βράδυ, για να παίξουμε παιχνίδια και να κάνουμε κουβεντούλα.

 

 

Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του livestream αλλά και όλο το χρόνο μπορείτε να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε ένα μήνυμα στο Χαμόγελο του παιδιού και να βοηθήσετε και εσείς σε αυτή την προσπάθεια. Στον πρώτο μαραθώνιο το 2013 μαζεύτηκαν συνολικά 2325€ ενώ τον επόμενο χρόνο το ποσό ξεπέρασε τα 3000€!

Το 24ωρο livestream θα διεξαχθεί από το χώρο του YouSmile, το οποίο είναι ο διαδικτυακός οργανισμός του Χαμόγελου του Παιδιού με εκπομπές στο Youtube όλο το χρόνο με ενημερωτικές εκπομπές, μουσική και χαλαρές κουβεντούλες οπότε αξίζει να το τσεκάρετε.

 

Τρόποι να βοηθήσετε με Donate το Χαμόγελο του Παιδιού:

  • Τηλέφωνο:
14545 Καλέστε στο 14545 απο σταθερό (χρέωση 2,28 € ανα κλήση)
ή κινητό (χρέωση 2,46 € ανα κλήση)

 

  • SMS:
54020 Στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS)

 

  • H με Paypal στο link που θα υπάρχει στο description του livestream.

 

Συχνές ερωτήσεις

 

“Και πως ξέρω ότι τα λεφτά μου θα πάνε στο Χαμόγελο του Παιδιού”;

Όλα τα λεφτά που θα μαζευτούν στη διάρκεια του μαραθωνίου μέσα από τηλέφωνα, μηνύματα και Paypal πάνε κατευθείαν στον λογαριασμό του Χαμόγελου του Παιδιού χωρίς ενδιάμεσους oπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χρήματα που θα διαθέσετε θα πάνε εκεί που πρέπει και θα χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό. Στο livestream θα υπάρχει live update του ποσού που έχει μαζευτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή για να ξέρετε και εσείς το πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά σας.

 

Τι είναι το Σχέδιο Β και ποιος είναι ο Ζοκ;

Το Σχέδιο Β είναι ένα από τα πιο παλιά gaming Youtube κανάλια με reviews, gameplays και ψυχαγωγικές εκπομπές με θέμα το gaming με πολλά βίντεο κάθε βδομάδα. Ο Ζοκ είναι η φάτσα του Σχεδίου Β, ο τύπος με την καράφλα και το μουσάκι όπως θα πουν πολλοί, ένας βετεράνος του gaming και κωμικός. Στο κανάλι του Σχεδίου Β μπορείτε να βρείτε στιγμιότυπα από τον προηγούμενο μαραθώνιο του 2014 αν θέλετε να πάρετε μια γεύση για το τι θα δείτε φέτος.

Μπορείτε να τσεκάρετε το κανάλι εδω: https://www.youtube.com/user/sxediob

 

Θα μπορείτε να δείτε το livestream ζωντανά και από το βίντεο παρακάτω και να βοηθήσετε και εσείς αυτή την προσπάθεια. Όπως λέει και το σλόγκαν του μαραθωνίου μην ξεχνάτε… Μερικά high scores μετράνε!

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!