26 και 27 Μαϊου η τελική φάση της δεύτερης season του HCSL

Οι 8 καλύτερες ομάδες CS:GO της Ελλάδας αναμένεται να αναμετρηθούν στον τελικό του Hellenic Counter Strike League στα Battlenet Arena στον ‘Αγιο Δημήτριο (πλησίον Metro Mall), το επόμενο Σαββατοκύριακο ( 26/5 και 27/5) . Το έπαθλο έχει διπλασιαστεί από την προηγούμενη χρονιά, φτάνοντας φέτος τα € 2,000. Η Ελλάδα έχει έλλειψη στον τομέα αυτόν του CS:GO και το HCSL έχει καταφέρει να καλύψει αυτό το κενό, προσφέροντας δημοσιότητα με έναν θεσμό όπου οι τοπικές ομάδες και παίκτες μπορούν να αναδειχθούν.

Από αυτές, οι 4 ομάδες είναι απευθείας καλεσμένες και θα ανταγωνισθούν εκείνες που προκρίθηκαν από τα ανοικτά, single elimination προκριματικά στην πλατφόρμα της PvPRO, μέσω των οποίων αναδείχθηκαν  από δύο ομάδες κάθε φορά για να συμπληρωθεί η τελική οκτάδα. Οι ομάδες στο κυρίως event έπαιξαν σε ένα Bo2 Round Robin όμιλο για να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό.

Η  διοργάνωση και το ενδιαφερόμενο κοινό θα συναντηθούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους τελικούς αγώνες και την ομάδα που θα στεφθεί νικήτρια της διοργάνωσης για την 2η σεζόν.
Η τιμή του εισιτήριου ανέρχεται στα 6€ για μία από τις δύο μέρες του τουρνουά  και στα 10€ και για τις δύο μερες ενώ, πολλά και πολύτιμα δώρα περιμένουν  τους θεατές, που θα απολαύσουν τους αγώνες και την γενναιοδωρία των χορηγών.
Σε κάθε εισιτήριο, είτε μιας είτε και των δύο ημερών, αντιστοιχεί ένα  συλλεκτικό Tshirt της διοργάνωσης με τα λογότυπα του HCSL και των χορηγών, συμμετοχή στην Κλήρωση της Razer για 2 Razer Kraken V2 USB (Chroma) (ένα για κάθε μέρα αντίστοιχα)  μια κρύα μπύρα ή ενας καφές (κάθε μια από τις δύο μέρες) από το κατάστημα του Battlenet και ένα welcome pack με πολλά επιπλέον δώρα από τους χορηγόυς που θα δωθεί κατά την είσοδο.

Ώρες προσέλευσης : Σάββατο 15.00 / Κυριακή 16.30

Όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανα στο https://www.twitch.tv/hellascsl

Περισσότερες πληροφορίες για το HCSL στο http://hcsl.gr/ και στο http://events.pvpro.com/hcsl/

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio