Οι Ουκρανικές αρχές, ζητούν από τους game developers να φύγουν από την αγορά της Ρωσίας

Mykhailo Fedorov

Οι Ουκρανικές αρχές, μέσω του Υπουργείου Ψηφιακής Μεταμόρφωσης, με επιστολή, ζητούν από τους game developers, να φύγουν από την Ρωσία.

Εχτές στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Ουκρανός Υπουργός Ψηφιακής Μεταμόρφωσης, Mykhailo Fedorov, κοινοποίησε ένα γράμμα, μέσω του οποίου ζητάει από τους game developers, κάνοντας αναφορά στην Sony και την Microsoft, να φύγουν προσωρινά από την αγορά της Ρωσίας και να μπλοκάρουν την συμμετοχή των esports ομάδων της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, από esports events. Επίσης, κάλεσε όλες τις Παγκόσμιες διοργανώσεις, να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις, έπειτα από την εισβολή των Ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία πριν από μία εβδομάδα.

“Σίγουρα γνωρίζετε τι συμβαίνει στην Ουκρανία αυτή την στιγμή. Η Ρωσία δεν έχει κηρύξει πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Αν υποστηρίζετε τις ανθρώπινες αξίες, θα πρέπει να αφήσετε την αγορά της Ρωσίας. Όλος ο κόσμος, βλέπει τις επιθετικές κινήσεις. Ο εχθρός, πρέπει να έχει απώλειες. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας. Το 2022, η μοντέρνα τεχνολογία, ίσως είναι η καλύτερη απάντηση στα τανκς, στις πολλαπλές επιθέσεις πυραύλων και ρουκετών.”

 

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"