ΦΗΜΗ: Οι τίτλοι της Riot Games έρχονται σε Playstation,Nintendo,Xbox

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί η φήμη, πως θα δούμε κάποιους από τους τίτλους της Riot Games, να έρχονται στο Playstation, στο Xbox και στο Nintendo.

Γεγονός είναι πως τα τελευταία χρόνια η Riot Games, έχει δικαιολογήσει και με το παραπάνω το s στο Games. Valorant, Wild Rift, Runettera είναι κάποιοι από τους τίτλους που πλαισιώνουν πλέον το League of Legends. Το 2021, είδαμε να μπαίνει δυναμικά και στον χώρο του animation, καθώς με την σειρά Arcane, έφερε στις τάξεις του κοινού της, κόσμο ο οποίος δεν είχε κάποια ιδιαίτερη γνώση όσον αφορά το League of Legends.

Όπως φαίνεται λοιπόν, σύμφωνα με μία φήμη κι ένα screenshot που έχει κυκλοφορήσει από το SkinSpotlights τις τελευταίες ώρες, το επόμενο βήμα της εταιρείας, είναι το crossplatform. Στο update που έγινε στον PBE, φάνηκαν μέσω του Login API, τα ονόματα των Playstation, Nintendo και Xbox. 

 

Αν η φήμη επιβεβαιωθεί, είναι πολύ πιθανόν να δούμε το Wild Rift, να έρχεται στο Switch και το Valorant στο Playstation και στο Xbox, όπως έχει γίνει στο παρελθόν και με άλλους fps τίτλους. Πριν λίγες ημέρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Polygon η executive producer του Valorant, Anna Donlon, δήλωσε πως θα δούμε το fps να έρχεται στα κινητά μας πολύ σύντομα. Οπότε αυτή η δήλωση, ήταν ένα μικρό δείγμα για το τι μας ετοιμάζει η Riot Games.

 

 

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"