Στον Skarner το επόμενο Champion Update

skarner

Ο Skarner θα είναι ο επόμενος champion του League of Legends, ο οποίος θα λάβει μεγάλο update, μιας και το κοινό αυτόν διάλεξε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ryan “Reav3” Mireles, Lead Producer of Champions, στο blog του League of Legends, η ομάδα είναι ενθουσιασμένη, με την νίκη του Skarner. Ο ήρωας, έχει πολλές πιθανότητες να γίνει κάτι ιδιαίτερο και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους παίκτες του League of Legends. Στο παρελθόν προσπάθησαν να δώσουν μικρά reworks στον ήρωα για να μπει για τα καλά στην meta, αλλά επί της ουσίας ποτέ δεν αυξήθηκε το playrate.

Μαζί με το champion update, θα δούμε και το lore του να αλλάζει και να μαθαίνουμε περισσότερα για αυτόν. Εντός της χρονιάς, θα δούμε τις αλλαγές, ωστόσο επειδή το κοινό έδειξε και μια ιδιαίτερη αγάπη στην Shyvana, έριξε ένα μικρό spoiler, ότι θα δούμε την δράκαινα να ανανεώνεται κι εκείνη.

Επιπλέον, μαζί με την ανακοίνωση αυτή, μάθαμε πως νικητής της ψηφοφορίας για το επόμενο skin theme, είναι τo Gothic. Έτσι η Annie θα σταματήσει να είναι μόνη της και θα αποκτήσει παρέα. Εντός του έτους θα έχουμε και περισσότερα νέα και updates. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *