ΦΗΜΗ: Ο Dwayne Johnson πρωταγωνιστής σε ταινία του Call of Duty

dwayne johnson

Μία φήμη κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες, σύμφωνα με την οποία ο Dwayne Johnson, θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Call of Duty.

Πριν λίγο καιρό, ο Johnson, παραχώρησε συνέντευξη στο Men’s Journal, όπου έριξε ένα μικρό tease όσον αφορά το επόμενο project που ετοιμάζει. Σύμφωνα με το tease, εργάζεται σε ένα project, στόχος του οποίου είναι να φέρει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο badass παιχνίδια στην μεγάλη οθόνη, το οποίο δεν είναι άλλο από το Call of Duty.

Το σκεπτικό του να γίνει το Call of Duty ταινία, ξεκινάει το 2015, όταν η Activision, είχε μπει στην διαδικασία να σκεφτεί το ενδεχόμενο για ενός κινηματογραφικού σύμπαντος με θέμα το Call of Duty. Αυτό πάγωσε το 2020, όταν οι ταινίες σταμάτησαν να είναι προτεραιότητα για την εταιρεία. 

Το giantfreakinrobot που ανέφερε πρώτο, την φήμη, γράφει πως ναι μεν είναι σε συζητήσεις με στούντιο ο Johnson για το συγκεκριμένο franchise ωστόσο δεν γνωρίζουν ποιο θα είναι το story του. Ο Dwayne Johnson έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες που αφορούν videogames, όπως για παράδειγμα το Doom του 2005 και το Rampage του 2018.
Οπότε ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί η φήμη και να δούμε το Call of Duty, στην μεγάλη οθόνη.

 

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *