ΦΗΜΗ: Σε third party διοργανωτή το Overwatch League

overwatch league

Το Overwatch League, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, πηγαίνει από πλευρά οργάνωσης κι εκτέλεσης σε third party εταιρεία.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft, έχει αυξηθεί η φημολογία για το μέλλον τόσο των τίτλων, όσο και των διοργανώσεων που τους αφορούν και εντάσσονται στο esports κομμάτι.

Η φημολογία έχει αρχίσει να αυξάνεται, από την στιγμή που η Activision, ανακοίνωσε πως η Esports Engine, αναλαμβάνει την εκτέλεση του Call of Duty League για αυτή την χρονιά. Το Overwatch League που ξεκίνησε το 2018, είχε ως παραγωγό την Activision Blizzard. Ωστόσο με την Microsoft, να έχει ήδη συμφωνία με την Esports Engine για το relaunch και την παραγωγή του Halo Championship Series, είναι όπως φαίνεται θέμα χρόνου, να δούμε την συνεργασία των εταιρειών να αναβαθμίζεται. 

Γεγονός πάντως είναι, πως με την ενδυνάμωση εταιρειών όπως η Esports Engine ή όπως η ESL και η FACEIT που πρόσφατα κι αυτές εξαγοράστηκαν, θα δούμε εταιρείες esports παραγωγών, να παίζουν καθοριστικό παράγοντα, όσον αφορά την εξέλιξη των esports, ως τηλεοπτικό προϊόν.

 

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"