Η Microsoft εξαγοράζει την Activision Blizzard

microsoft blizzard

Η Microsoft,  μόλις ανακοίνωσε την εξαγορά της Activision/Blizzard με πηγές να αναφέρουν ότι το deal θα είναι πάνω από $50 δις.

Με τα σκάνδαλα, να έχουν λερώσει για τα καλά, την άλλοτε βασίλισσα του Gaming aka Activision/Blizzard, φαίνεται πως βρέθηκε η λύση, η οποία δυστυχώς ή ευτυχώς (η ιστορία θα δείξει), δεν είναι άλλη από την εξαγορά της εταιρείας από την Microsoft.

Λέγεται πως, η οικονομική συμφωνία είναι $68,7 δις, με την Microsoft, να προχωράει σε μία από τις μεγαλύτερες εξαγορές που έχουν γίνει έως στιγμής στην ιστορία του gaming.

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft: 

Μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά, η Activision Blizzard και η Microsoft Gaming, θα συνεχίσουν να λειτουργούν ξεχωριστά. Όταν ολοκληρωθούν όλα τα γραφειοκρατικά, όλες οι εργασίες της Activision Blizzard, θα εντάσσονται υπό την ομπρέλα της Microsoft Gaming. Με αυτή την συμφωνία, τα παιχνίδια της Activision, θα ενταχθούν στο Xbox Game Pass και στο PC Game Pass, μαζί με τους νέους τίτλους της Activision κι όσους περιέχει ήδη ο κατάλογος της“.

Δες την επίσημη ανακοίνωση εδώ

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *