Επίσημο concept art, δείχνει πώς θα μπορούσαν να είναι οι MEKA ήρωες

Ο Zhang, που ήταν μέχρι το 2019 ο Lead Concept Artist του Overwatch, παρουσίασε επίσημο concept art για την ομάδα MEKA που θα πλαισίωνε την D.Va, οδηγώντας τον κόσμο στο συμπέρασμα πως οι χαρακτήρες, ήταν σχεδόν έτοιμοι για κυκλοφορία.

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το παρακάτω cinematic, είχε γίνει γνωστό, πως υπάρχουν τέσσερις ακόμη MEKA pilotes εκτός από την D.Va. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν τους έχουμε δει στο παιχνίδι και δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει ποτέ αυτό.
Εχτές ο πρώην Lead Concept Artist του Overwatch, Ben Zhang κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Reddit,το concept art αυτών των ηρώων και πλέον γνωρίζουμε πώς θα ήταν η ομάδα της D.Va.

D.Mon concept art

Credits: Ben Zhang/Blizzard

Οι ικανότητες της D.Mon, ήταν παρόμοιες με του Reinhardt. Στην θέση του σφυριού υπήρχε σπαθί και το γεγονός ότι έχει ασπίδα, δίνει την εντύπωση πως πρόκειται για τανκ. Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούσε η φήμη πως θα την βλέπαμε μέσα στο παιχνίδι. Αλλά με την Blizzard, να ασχολείται με το Ovewatch 2, αυτό δεν έγινε.

 

Credits: Ben Zhang/Blizzard

Credits: Ben Zhang/Blizzard

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις ανακοινώσεις που θα γίνουν από την Blizzard για το Overwatch 2 κι αν καταφέρουν οι ήρωες να εμφανιστούν στο sequel του τίτλου.

 

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"