Το 2022 από το Greek Legends, θα λείπει ο TheRock7

251440549_896570014559066_1830612508917362472_n

Ο TheRock7, σύμφωνα με post που ανέβασε στο Twitter, δεν θα είναι στο Greek Legends την χρονιά που μας έρχεται.

Στις αρχές της εβδομάδας, πήραμε μια συνέντευξη από τον Βασίλη “TheRock7” Βολτή, στην οποία μεταξύ άλλων τον ρωτούσαμε για τα μελλοντικά του σχέδια. Αυτό που δε γνωρίζαμε τότε ήταν, πως ο “αγορίνας” ήταν αποφασισμένος να κυνηγήσει τα όνειρα του και τους στόχους του ΑΜΕΣΑ.

Χτες το βράδυ λοιπόν, αποφάσισε να ρίξει την ανακοίνωση – βόμβα, πως δεν αποτελεί πλέον μέλος του Greek Legends κι έκανε ένα LFT post στο Twitter.

 

Σήμερα λοιπόν, θα μοιραστώ μαζί σας μερικά πράγματα για τον Βασίλη Βολτή, που αρκετοί από εσάς δεν τα γνωρίζουν.

Ποιος είναι ο Βασίλης Βολτής;
  • Η πρώτη φουρνιά των ανθρώπων που ασχοληθήκαμε με τα Esports στην Ελλάδα, γνωρίσαμε τον TheRock7 ως moderator των περισσότερων ελληνικών stream, όπου ο κόσμος του είχε βγάλει το παρατσούκλι “Banhammer”. Μάλιστα ακόμη και σήμερα, όταν κάποιος viewer “μυρίζεται” ότι ο Βασίλης είναι στο chat, γράφει “RVT” για να του κάνει time-out για τα memes. 
  • Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που στήριξαν την σκηνή του Hearthstone στην Ελλάδα και μάλιστα πέρασε κι από την Razors Edge Gaming. Στην συνέχεια μαζί με τον Μάριο Παπασαράντο, έστησαν το League of Legends ροστερ της AdFinem. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν κι έτσι έσκασε εκείνη την εποχή το meme με το βανάκι.
  • Στην συνέχεια έκανε ένα διάλειμμα από τα του management, μέχρι το 2019
  • Το 2019 ως League Operator κι άλλων ρόλων που είχα στην PvP Media (την εταιρεία που τρέχει το Greek Legends League), μου ζήτησαν να βρω casters. Στο μυαλό μου είχα τον Αντώνη Μπαλαδήμα, επειδή ήταν σοβαρός και με ωραίο λόγο. Ήξερα όμως, ότι χρειαζόταν και η ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου. Ένας τύπος που θα κάνει τον κόσμο να ξυπνάει και στο πιο βαρετό παιχνίδι. Ένας τύπος που θα είναι τρελός με το League of Legends. Στα πρώτα Ανοιχτά Προκριματικά του Greek Legends, βρέθηκα στο discord με έναν πολύ δικό του άνθρωπο και τον ίδιο τον Βασίλη, όπου εκεί γελούσαμε και έκανε ότι cast-άρει. Του πρότεινα να έρθει για δοκιμαστικό και το έκανε.
  • Στο πρώτο του δοκιμαστικό, ήταν αγχωμένος και ενθουσιασμένος. Όμως έκανε και πήρε την δουλειά αμέσως. Η αρχική τριάδα του Greek Legends League, ήταν Ιζαμπέλλα, Αντώνης και Βασίλης. Όμως υπήρξε ένα πρόβλημα στην πρώτη αγωνιστική. Ο Βασίλης είχε ταχύτητα και έβλεπε τα πάντα στον χάρτη. Οπότε εκεί κάναμε τράμπα κι από την δεύτερη αγωνιστική μέχρι και τον τελευταίο τελικό του 2021, ο Βασίλης ήταν ο PbP Caster του Πρωταθλήματος. 

  • Από το 2019 έως και σήμερα, είναι ο μοναδικός Έλληνας caster που έχει σημειώσει ραγδαία εξέλιξη. Είναι ο μοναδικός που φροντίζει να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες που αφορούν την εκάστοτε ομάδα και την meta του παιχνιδιού. Έχει ξοδέψει ώρες σε μελέτη, στο να βοηθάει παίκτες και άτομα από την κοινότητα του, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Αρκεί να βλέπει την σκηνή να προοδεύει.
  • Πριν λίγο καιρό είδαμε τον Μπαλαδήμα, να κάνει διάλειμμα από το Greek Legends και στην ουσία τον Βασίλη να χάνει το duo του. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει κι έτσι είδαμε τον Αντώνη να επιστρέφει και το δίδυμο που αγαπήσαμε να “κουβαλάει” τα live όσο οι ομάδες κονταροχτυπιόντουσαν για την πρωτιά.
  • Κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του Εθνικού Πρωταθλήματος με σκληρή δουλειά και η ανταμοιβή του ήταν ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου.Το Greek Legends League, είναι πλέον φτωχότερο, όμως όποια ομάδα αποφασίσει να έχει τον Βασίλη στο δυναμικό της, θα είναι κερδισμένη. Το 2022, θα είναι η χρονιά που θα δούμε τον φίλο μας, να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και καλό θα είναι να είμαστε όλοι εκεί. Ο Βασίλης, είναι ζωντανό παράδειγμα του όταν θέλεις ΜΠΟΡΕΙΣ.

 

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"