Ο Mersa πάει LEC και αράζει με τους Misfits

Mersa

Ο Mertai “Mersa” Sari, είναι το νέο Support της Misfits Gaming και είναι έτοιμος να δείξει τα δόντια του, στα μεγάλα σαλόνια του LEC.

Εχτές οι Misfits, μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter, ανακοίνωσαν πως στο starting roster του οργανισμού στο LEC, θα παίξει στο support lane, ο Mersa.

 

 

Η ανακοίνωση αυτή, ήταν έκπληξη για πολλούς καθώς τον τελευταίο καιρό, ακουγόταν πως στην συγκεκριμένη θέση, θα βρισκόταν ο Oskar “Vander” Bogdan. Ωστόσο, όπως φάνηκε κι από το αποτέλεσμα, το bootcamp των προηγούμενων μηνών, έφερε άλλα αποτελέσματα. Ο Mersa, όντας διψασμένος και έχοντας στόχο, να μπει στο LEC, έδειξε πόσο αφοσιωμένος, αποτελεσματικός και συγκεντρωμένος παίκτης είναι, με αποτέλεσμα η θέση αυτή δικαιωματικά να πάει σε εκείνον.

Ο 19χρονος, παίκτης είναι γνωστός στα ERL, καθώς έχει παίξει τόσο στο EBL, όσο και στο Greek Legends League. Το 2021, αγωνίστηκε στην ŠAIM SE SuppUp, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του EUM. Η εμφάνιση του σε εκείνα τα παιχνίδια, ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή των υπευθύνων της GamersOrigin, με αποτέλεσμα ο Mersa στο Summer Split, να ενταχθεί στην ομάδα του LFL

Το Roster, των Misfits για το 2022, αποτελείται από τους: Top Lane/Hirit , Jungle/Shlatan. Mid Lane/Vetheo, Marksman/Neon, Support/Mersa

 

 

Εμείς από την πλευρά μας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Mersa και ανυπομονούμε να τον καμαρώσουμε στο LEC.

 

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *