Στην Season 12 θα δούμε το rework της Ahri

Ahri rework season 12

Η Ahri, όπως όλα δείχνουν, θα υποδεχτεί την Season 12, ανανεωμένη, καθώς η Riot Games, αποφάσισε να φροντίσει λίγο την άλλοτε βασίλισσα του Mid Lane.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο blog του League of Legends,  που έκανε ο Lead Gameplay Designer Bryan “Axes” Salvatore, πρόκειται στην νέα Season του παιχνιδιού, να δούμε διορθώσεις σε αντικείμενα που αφορούν το παιχνίδι, νέους ήρωες (όπως είναι αναμενόμενο άλλωστε).

Ahri Season 12in

Ωστόσο, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο Rework που θα γίνει στην Ahri. Όπως οι περισσότεροι ίσως από εσάς θυμάστε, η Ahri ήταν από τους champions που μεσουρανούσαν στο mid lane, τόσο στα Ranked, όσο και στο competitive. Με τους νέους champions και τα rework που έχουν γίνει σε άλλους, έχει φύγει από την meta, καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Το pick rate της είναι πλέον στο 5,35% ενώ το average win rate είναι στο 50,10%. 

Αυτό που θέλουν οι σχεδιαστές της developer εταιρείας, είναι να φέρουν πίσω την αλεπού, καθώς δεν αρκεί μόνο η συμμετοχή της στις K/DA.Πιο συγκεκριμένα, στο blog ο “Axes” έγραψε:

Στην περίπτωση της Ahri, εργαζόμαστε πάνω σε αυτήν, καθώς πιστεύουμε ότι οι παίκτες που στο παρελθόν είχαν δεθεί μαζί της, δεν ευχαριστιούνται να παίζουν μαζί της πια. Στόχος μας είναι, να την κάνουμε ξανά διασκεδαστική και να μπορεί να υποστηρίξει μια ομάδα”.

Το είδος του rework που θα δεχτεί η Ahri, είναι ανάλογο με αυτό που δέχτηκε ο Lucian στην τελευταία season. Παρόλα αυτά, ποιες θα είναι οι αλλαγές δεν έχει γνωστό ακόμη, όπως και το πότε θα την δούμε ανανεωμένη.

Αυτό που περιμένουμε, αν πετύχει το rework, είναι να γίνει πιο δημοφιλής στους παίκτες. Η δουλειά έχει γίνει μέχρι στιγμής, και εντός της χρονιάς θα δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος. Γεγονός είναι πως με την πρόοδο που έχουμε κάνει για την νέα χρονιά, ορίζουμε πλέον την δουλειά που έχουμε να κάνουμε, θέτοντας στόχους.”

Μάλλον ετοιμαζόμαστε για την Season της αλεπούς!

Σχόλια

σχολιάστε

"Leaders instill in their people a hope for success and a belief in themselves. Positive leaders empower people to accomplish their goals"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *