Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα Premade Voice Chat

Το Voice Chat για τους Premades, έχει μπει στον PBE και μέσω του Dev Blog μάθαμε ποια είναι τα πλάνα σχετικά με την εξέλιξη των parties, στο League of Legends, με την βοήθεια του QA Analyst Chupaacabra.

 

Το Premade Voice, είναι ένα chat σύστημα βάσει του οποίου, όταν θα μπαίνετε με κάποιον φίλο σας σε ένα party, θα ενεργοποιείται αυτόματα. Αυτό σημαίνει πως ΔΕΝ θα μπαίνετε σε Voice Channel με τον οποιοδήποτε, παρά μόνο όταν είναι στο party σας. Όταν θα είστε σε party με κάποιον φίλο σας, θα μπορείτε να δείτε ποιος άλλος έχει μπει στο συγκεκριμένο session, θα έχετε πρόσβαση στα Voice Settings και στο Voice panel, τα οποία θα βρίσκονται δίπλα στο κουμπί των missions.

Εάν δεν θέλετε να μπείτε αυτόματα σε ένα Voice session, θα υπάρχει η επιλογή turn off το οποίο θα βρίσκεται στο client και δεν θα χρειάζεται να το check-άρετε κάθε φορά που θα κάνετε log in.

Όσο θα βρίσκεστε στο lobby, θα δείτε τα Voice halos να παρουσιάζονται δίπλα στο Summoner Icon του κάθε παίχτη και θα αναβοσβήνουν όσο μιλάει. Θα μπορείτε επίσης να δείτε ποιος είναι στο Voice panel. Κατά την φάση του Champion select, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Voice panel. Όταν είστε ingame, θα υπάρχει ένα μικρό κουμπί δίπλα στο minimap. Όταν πατάτε TAB, εκτός από το scoreboard, θα μπορείτε πατώντας ταυτόχρονα m, να ανοίγετε το panel. Όταν εσείς ή οι συμπαίχτες σας μιλάτε, θα αναβοσβήνει το voice halo, που θα είναι δίπλα στα champion portrait σας. Αν δεν θέλετε να βλέπετε τα Voice Halos, θα υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησης τους. 

Via Surrender@20

 

Για την ώρα υπάρχουν bugs, τα οποία η Riot εργάζεται όσον αφορά την διόρθωση τους. Το Premade Voice, δεν θα κυκλοφορήσει με το patch 8.5.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr