Όλες οι πληροφορίες για την νέα ενημέρωση του PUBG Mobile 0.13.5

Η Tencent ανακοίνωσε χθες την beta έκδοση PUBG Mobile 0.13.5 στον επίσημο server της στο Discord για Android και iOS. Στην έκδοση αυτή βλέπουμε ότι η Tencent εισήγαγε ένα νέο όπλο στο παιχνίδι, καθώς επίσης έκανε μερικές αλλαγές στη season και το σύστημα της βαθμολογίας – tier system.

Το PP-19 είναι το νέο όπλο που έρχεται στο PUBG Mobile. Θα είναι το πέμπτο πυροβόλο που θα υπάρχει στο παιχνίδι και θα χρησιμοποιεί σφαίρες 9 mm. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του νέου όπλου είναι το τεράστιο μέγεθος του γεμιστήρα καθώς χωράει 53 σφαίρες. Οι αναβαθμίσεις του γεμιστήρα δεν υποστηρίζονται για το όπλο, αλλά μπορούν να μπουν όλα τα scope, από το red dot ή το holograpghic μέχρι το 6x scope.

Επίσης όλα τα muzzle αντικείμενα που διατίθενται για πιστόλια θα μπορούν επίσης να μπουν πάνω στο όπλο. Η ζημιά του single-shot, μη αυτόματου, είναι 35, όσο δηλαδή και του UMP. Το πιστόλι θα μπορείτε να το βρείτε στους χάρτες Erangel και Vikendi.

Η Tencent τόνισε επίσης πως με αυτή την αναβάθμιση θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι για την επόμενη σεζόν που έρχεται. Ολόκληρη η όγδοη σεζόν θα είναι διαθέσιμη σε Gold βαθμίδα – tier, ενώ φθάνοντας στο επίπεδο Diamond ο παίκτης θα λαμβάνει αποκλειστικά όπλα της σεζόν. Η επίτευξη του Crown ή παραπάνω επιπέδου θα δώσει στον παίκτη ένα κομψό animation για την ομάδα του και μια ετικέτα για το όνομά του. Ακριβώς όπως τις προηγούμενες σεζόν, επίσης όποιος καταφέρει να πάει Ace θα πάρει έναν μόνιμο τίτλο σεζόν (s8).

Ο αλγόριθμος του συστήματος κατάταξης έχει αλλάξει λιγάκι στην έκδοση beta. Ο αντίκτυπος των kills που λαμβάνεται μετά από κάθε παιχνίδι έχει αυξηθεί, οπότε τα kills θα επηρεάζουν περισσότερο στη βαθμίδα ενός παίκτη. Αυτά είναι καλά νέα για τους παίκτες που παίζουν επιθετικά και θέλουν να ανέβουν πιο εύκολα.

Οι κανόνες μεταφοράς βαθμίδας – tier, έχουν επίσης αναθεωρηθεί για την όγδοη σεζόν. Ξεκινώντας από αυτή τη σεζόν, οι παίκτες που είναι κάτω από τη Gold βαθμίδα θα προχωρήσουν άμεσα στην επόμενη σεζόν χωρίς να χάσουν κανένα από τα σημεία κατάταξής τους.

Όλες οι αλλαγές θα κάνουν την εμφάνισή τους στο PUBG Mobile 0.13.5.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε