Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο παιχνίδι της Riot

Πίσω στο 2011 ο Κινέζικος Ιντερνετικός Κολοσσός Tencent,είχε ενδιαφερθεί για την Riot Games μιας και είχαν προβλέψει την επιτυχία που θα είχε το παιχνίδι League of Legends. Πριν λίγους μήνες η εταιρεία πέρασε εξ’ολοκλήρου στην Tencent με τον CEO της Riot Games Brandon Beck,να δηλώνει ότι θα έχει την ανεξαρτησία της η εταιρεία.

Από την άλλη η κοινότητα του League of Legends εδώ και χρόνια παραπονιέται και ζητά κάτι νέο από την εταιρεία. Πριν λίγους μήνες σας είχαμε ενημερώσει ότι είναι στα σκαριά νέο παιχνίδι,εδώ και 3 χρόνια χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες,όπως μπορείτε να δείτε κι εδώ.  Γεγονός ήταν ότι οι developers της Riot Games δοκίμαζαν και δημιουργούσαν συνεχώς νέα παιχνίδια,τα οποία δεν κυκλοφορούσαν για λόγους που δεν γνωρίζουμε.Μάλιστα πίσω στο 2013 ο λογαριασμός του Mark Meril aka Tryndamere της Riot είχε hack-αριστεί,και είχε παρουσιαστεί στο κοινό η παρακάτω εικόνα.

supremacy

Την Δευτέρα 21/12/2015 στο site Trademarkia.com έγινε μία καταχώρηση με όνομα League of Legends:SUPREMACY από την Riot Games. Την Τετάρτη 30/12/2015 έγινε update στο status,όπου η ενημέρωση δήλωνε New Application Filed. Το νέο trademark είναι καταχωρημένο στις κατηγορίες computer programs for video και computer games.

Riot Games

Πριν λίγες ώρες κάποιοι Κινέζοι παίχτες έλαβαν ενημερωτικό δελτίο από την Tencent στο οποίο ΑΦΟΥ έπαιζαν πρώτα “αναγκαστικά” το Hearthstone,έπρεπε να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις όπως για παράδειγμα: “Have you played League of Legends?” ,”What’s the operating system of your mobile phone?”, και “Tencent Games will hold a special event to give players a chance to test a brand-new title next week. Would you like to join this test?

Γεγονός είναι,ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει ένα beta test και θα δούμε επιτέλους την μορφή που θα έχει το παιχνίδι. Φήμες θέλουν πάντως να μπλέκεται και η Runeterra. Έτσι,όπως όλα δείχνουν,το παιχνίδι που όλοι περιμέναμε θα είναι της λογικής του Hearthstone.Από την μία είναι λογική η κίνηση μιας και το δημοφιλές card game της Blizzard έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και έχει κερδίσει και τους πιο δύσπιστους,όμως εδώ τίθεται και το ερώτημα,που είναι η πρωτοτυπία στην Riot Games;

 

Πηγές: 2P,trademarkia

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr