Χωρίς προειδοποίηση έκλεισε το Strivewire,στον αέρα τα χρήματα των παιχτών

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στα …αυτιά των φίλων του Hearthstone η είδηση πως το StriveWire έκλεισε. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα φιλοξενούσε αμέτρητα tournaments του συγκεκριμένου τίτλου και το «λουκέτο» φέρνει προβλήματα, φύσεως οικονομικής. Πολλοί ήταν οι παίκτες οι οποίοι έχουν λεφτά μέσα στους λογαριασμούς τους και τώρα είναι αδύνατο να τα πάρουν! Περισσότερα στο άρθρο:

 

Όπως σας προϊδεάσαμε από την εισαγωγή, το κλείσιμο του StriveWire δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Η πλατφόρμα αποτελούσε έναν μεγάλο «σύμμαχο» του Hearthstone. Ήταν η σελίδα που διοργάνωνε τουρνουά, streams, διαφήμιζε άλλα tournaments, είχε φτάσει στο σημείο να έχει το δικό της «ταμείο» και να δίνει έπαθλα στους παίκτες. Ζημιωμένη δε βγαίνει μονάχα η ίδια η εταιρεία, αλλά και τα μέλη της τα οποία έπαιρναν μέρος στα δεκάδες tournaments που φιλοξενούσε. Πόσο μάλλον δε, όταν μιλάμε για χρηματικά ποσά, τα οποία προέρχονται τόσο από κέρδη των παικτών, όσο και αποτελούν το αντίτιμο των συμμετοχών τους. Μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως τα ποσά να ξεπερνούν τις τρεις χιλιάδες (δολάρια)!

Ποια όμως η στάση των υπευθύνων της πλατφόρμας; Εισερχόμενος στην κεντρική σελίδα του StriveWire, μπορεί κανείς να δει την ανακοίνωση που υπάρχει:

«Τα περασμένα έτη δουλεύαμε στο StriveWire με μπόλικο πάθος και ενθουσιασμό για να φτιάξουμε την κορυφαία πλατφόρμα esports. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε τα απαιτούμενα έσοδα για να φτάσουμε ένα συγκεκριμένο ‘μέγεθος’. Έτσι, δηλώσαμε πτώχευση και σταματήσαμε τη λειτουργία μας. Δεν είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε πληρωμές, η διαδικασία θα συνεχίσει μόλις ξεκινήσει η πτώχευση της εταιρείας μας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγες εβδομάδες έως και μήνες».

Το Dot Esports αναφέρει πως το μεγαλύτερο ποσό που βρίσκεται σε λογαριασμό αγγίζει τα 870 δολάρια, ενώ το σύνολο ανέρχεται στις 3.000$. Ακόμη, σε επικοινωνία τους με πρώην πλέον, υπάλληλο της εταιρείας, τα μέλη της Dot αποκάλυψαν πως ο υπάλληλος στηρίζει πως δεν υπήρχε καμία αναφορά για οικονομικά προβλήματα. Το μέλλον του StriveWire είναι γνωστό, αλλά το βασικό ερώτημα είναι το πότε θα εκκινήσει η όλη διαδικασία. Μια διαδικασία, που ιδίως τα μέλη της πλατφόρμας, περιμένουν με αγωνία, ώστε να τους επιστραφούν τα κέρδη τους.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio