Φήμη: Ο Perkz δεν θα παίξει στην G2 το 2021

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες που θέλουν τον Luka “Perkz” Perković, να φεύγει από την G2 esports, ολοένα και φουντώνουν.

Σύμφωνα με πηγές στις οποίες αναφέρεται ο LEC Wooloo, ο άσσος της G2, θέλει να επιστρέψει στο mid lane. Η G2 που αυτή την στιγμή, έχει τους δύο καλύτερους mid laners στην Ευρώπη (Caps/Perks), εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Luka, νιώθει πως έχει έρθει η ώρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάποιον άλλον οργανισμό.

Αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, σε σχέση με το ποιο θα είναι το νέο του σπίτι, με αυτό της Fnatic, να δείχνει το επικρατέστερο. Με το συμβόλαιο του να λήγει τον Νοέμβριο του 2022, το πιο πιθανό σενάριο σε περίπτωση που θελήσει να φύγει από την ομάδα, είναι αυτό του δανεισμού.

Για την ιστορία, ο Perkz μπήκε στο EU LCS με την Gamers2 το 2015. Από την στιγμή που έγινε το rebrand του οργανισμού σε G2 Esports, είναι το πρόσωπο της ομάδας.

Το τρέχον roster μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τέσσερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το Mid Season Invitational 2019, πέρασε στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2019 και στα ημιτελικά στο Παγκόσμιο του 2020.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr