Φάγαμε Spoiler για τους νέους Champs στο League of Legends;

Δυο concept art για χαρακτήρες στο League of Legends κάνουν την εμφάνισή του στο Reddit. Μήπως κάποιο από αυτά είναι ο επόμενος champion;

Μπορεί η Riot Games να είναι “καθ’ οδόν” για τα Worlds 2019 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι designers της μένουν με τα χεριά σταυρωμένα. Καινούργιο leak δείχνει πιθανόν τον επόμενο champion του League of Legends, μια φιγούρα που μας θυμίζει Ad Carry. Το δεύτερο, το οποίο έρχεται με ένα ολοκληρωμένο splash art, έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

To leak εμφανίστηκε σήμερα στο Reddit, μετά από το χθεσινό show Ballers του HBO. H εκπομπή έδειξε υλικό μέσα από τα studio της Riot Games. Σε 2 clips φαίνεται ξεκάθαρα η φιγούρα μιας γυναικείας champion με sniper riffle και μάσκα. Δείτε τα screenshot παρακάτω:

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο συγκεκριμενος champion φαίνεται να έχει κάποια σχέση με poison, όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα. Παρ’ όλα αυτά, στη δεύτερη, βλέπουμε να υπάρχει concept art του όπλου της που σημαίνει ότι είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο του development της. H αν δεν ισχύει αυτό, τότε μπορεί να βλέπουμε κάποιο καινούργιο skin στην Caitlyn.

Εκτός από το συγκεκριμένο leak, στο Reddit επίσης κυκλοφορεί και ένα splash art από άλλο champion. Αυτη τη φορά, βλέπουμε μια πιθανόν top laner με ένα δυσανάλογο pulse riffle.

Ο Redditor που “ξέθαψε” το συγκεκριμένο leak αναφέρει ότι μπορεί να έχει σχέση με το True / Damage, ένα νέο Trademark της Riot Games που θα σχετίζεται με streaming υπηρεσίες. Δεν ξέρουμε ακόμα λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο project αλλά φαίνεται ότι η Riot να δουλεύει εντατικά σε αυτό. Φήμες επίσης θέλουν το True / Damage να έχει σχέση με κάποιο καινούργιο συγκρότημα του League of Legends, όπως το Pentakill και οι KDA.

Όπως και να έχει και τα δυο champions έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι οι επόμενες επιλογές της Riot για release στο League of Legends. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε τα Worlds 2019 και τα “καλούδια” που θα μπουν στο game εν όψει του μεγάλου τελικού στο Παρίσι.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!