Υψηλότερη η τιμή του Project Scorpio από το Xbox One S

Το Project Scorpio ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της φετινής E3, ως απάντηση στο PS4 Pro, η Microsoft όμως κράτησε τα πάντα κρυφά συμπεριλαμβανομένης και της τιμής. Φυσικά, η τιμή μίας κονσόλας παίζει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις και η Microsoft το γνωρίζει αυτό. Ωστόσο, ο Phil Spencer, σε μία συνέντευξη του υποστήριξε πως το Scorpio θα κοστίζει περισσότερα χρήματα σε σχέση με το Xbox One S.

Πίσω από την τιμή όμως κρύβεται μία true 4K gaming εμπειρία, υποστήριξε ο Aaron Greenberg, μιλώντας για την κονσόλα. Σύμφωνα με τα λόγια του, το Scorpio θα είναι μία κονσόλα που θα είναι σε θέση να προσφέρει true 4K εμπειρία, τεχνολογία για την οποία οι άνθρωποι πληρώνουν αρκετά χρήματα. Το καλύτερο όμως κομμάτι είναι πως η Microsoft δίνει τόση ισχύ σε μία μικρή κονσόλα.

Ας ελπίσουμε η κονσόλα να είναι σε προσιτή τιμή ώστε να απευθύνεται σε όλους. Το Project Scorpio αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

 

ΠΗΓΗ: Segmentnext

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.