Υποστηρίζει πως “έχασε” τον γιο της εξαιτίας του Fortnite

Ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, όταν η μητέρα του 10χρονου Leo, πρόσεξε ότι η συμπεριφορά του μικρού είχε αλλάξει. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “The Morning” της πήρε λίγες εβδομάδες για να το προσέξει….

 

Είμαι αυστηρή με τον χρόνο που θα παίζει videogames. Παλιότερα έπαιζε συνολικά έξι ώρες την εβδομάδα, συγκεκριμένες μέρες. Δεν χρειάστηκε ποτέ να τον πιέσω για να σταματήσει να παίζει, όταν έπαιζε Fifa.” Δήλωσε η μητέρα, ενώ ο Leo, ανέφερε πως το παιχνίδι σε απορροφά και δεν θέλεις να πεθάνεις, κάτι που τον ενθουσιάζει.

Έπρεπε να του πω, πως δεν συμπεριφέρεται όπως πρώτα. Το παιχνίδι σου ανεβάζει την ενέργεια και την αδρεναλίνη στα ύψη κι όταν πας να σηκώσεις το παιδί σου από την κονσόλα, αυτό αντιδρά. Ουρλιάζουν στην οθόνη, κρύβονται, μιλάνε μεταξύ τους και ζουν εκεί μέσα με τους φίλους τους.” είπε μεταξύ άλλων η μητέρα, στους παρουσιαστές της εκπομπής Phil Schofield και Holly Willoughby.

 

 

Ο μικρός Leo, που πλέον δεν παίζει Fortnite, ανέφερε πως τις πρώτες δύο ημέρες που είχε σταματήσει να παίζει το δημοφιλές παιχνίδι, βαριόταν, όμως πλέον απολαμβάνει την ζωή του. 

Αυτό που προβληματίζει κι εμένα, όπως και αρκετό κόσμο που το συζητάει από χτες είναι το εξής. Πώς γίνεται στην σημερινή εποχή, που η πληροφορία ρέει, γονιός που πλέον δεν είναι “άσχετος” με την τεχνολογία, να μην ελέγχει τι παιχνίδι πάει να δώσει στο παιδί του να παίξει. Ειδικά, όταν από αυτά που καταλαβαίνω, η συγκεκριμένη μητέρα, ελέγχει τον υπολογιστή του παιδιού της. I mean…Πόσο δύσκολο είναι αν δεν ξέρεις τι παιχνίδι, θέλει το παιδί σου να παίξει, να μπεις και να δεις ένα trailer ή gameplay στο Youtube..Κι εφόσον δεν έκανες τον απαραίτητο έλεγχο, το παιχνίδι φταίει για αυτό που “προκλήθηκε” στο παιδί σου ή εσύ που το πήρες ελαφρά τη καρδία;

Πραγματικά θα ήθελα να δω την δική σας οπτική επί του θέματος ..

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio