Φήμες και ανακοινώσεις για το Project Razer Phone

razerphone

 

Εδώ και λίγο καιρό, έχουν εμφανιστεί φήμες που θέλουν την διάσημη εταιρία περιφερειακών Razer να ασχολείται με ένα project για την κατασκευή ενός smartphone. Ο φορέας κινητής τηλεφωνίας Three συνεργάζεται πλέον με τη Razer για να φέρει το Razer Phone ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Σε ανακοίνωση, οι Razer και Three δημοσίευσαν τη “στρατηγική” τους συνεργασία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Razer έχει ανακοινώσει μια συνεργασία με έναν φορέα κινητής τηλεφωνίας.

Η η Razer και η Three έχουν ανακοινώσει μια λίστα με στοιχεία που συμπεριλαμβάνουν στη συνεργασία τους. Το πρώτο από αυτά είναι ένα νέο RazerStore που ανοίγει στο Χονγκ Κονγκ.

Razer και Three έργα συνεργασίας:
Co-Branding
Mobile Devices
Mobile Plans
Virtual Currency Distribution

Ενώ το τελευταίο στοιχείο της λίστας μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αναταραχή στα αυτιά του BitCoin– δεν πρόκειται για BitCoin. Αντίθετα, πρόκειται για το εικονικό νόμισμα της Razer (περισσότερο από ένα σύστημα ανταμοιβών από οτιδήποτε άλλο), που ονομάζεται zGold. Ενημερωθείτε για το Razer zGold και το zSilver εδώ.

Οι κινητές συσκευές, τα σχέδια και το cobranding θα «προσεγγίσουν την κοινότητα των gamers και το κοινό της νεολαίας» σε αυτή τη συνεργασία. Τα σχέδια και οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας σε αυτή τη συνεργασία θα είναι “ειδικά σχεδιασμένα για τo Community των Gamers“.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ντουέτου σήμερα, “2.3 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες της Razer κατοικούν στο παγκόσμιο αποτύπωμα της Three“. Εκτός από το άνοιγμα του RazerStore του Χονγκ Κονγκ φέτος, 3 καταστήματα θα προσφέρουν αξεσουάρ Razer σε επιλεγμένα καταστήματα.

Ο CEO της Razer, MinLiang Tan, σχολίασε στο Facebook λέγοντας “Διαβάζω πολλά πράγματα σχετικά με την φήμη του Razer Phone ειδικά μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μας με την Three“. Πρόσθεσε επίσης “δεν θα κρύψω ότι σχεδιάζουμε να επεκταθούμε περισσότερο στον κόσμο της τεχνολογίας, ωστόσο ούτε επιβεβαιώνω ούτε απορρίπτω την φήμη του Razer Phone“. Έκλεισε σχολαστικά τον σχολιασμό του συνοψίζοντας ότι “Εμείς εδώ στην Razer δεν βιαζόμαστε και εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο μας. Όταν κάποιο προϊόν θα είναι έτοιμο για εσάς, θα το μάθετε. Και να είστε σίγουροι ότι όταν θα είναι έτοιμο, θα καλύπτει πραγματικά όλες τις απαιτήσεις σας, ακόμα και αυτές των πιο απαιτητικών μεταξύ σας.”

Παράλληλα υπήρξαν και φήμες ότι το Razer Phone θα κατασκευαστεί από την εταιρία OnePlus. Γεγονός που δεν είδαμε να σχολίασε ο Min-Liang Tan. Εκτός από αυτό, ούτε η OnePlus έχει αναφέρει κάτι σχετικό, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως και να μην είναι αληθής αυτή η πληροφορία.

Σε κάθε περίπτωση το Razer Phone project φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρων. Είναι κάτι πρωτότυπο για τα δεδομένα της Razer και μια αρκετά τολμηρή κίνηση. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε όλοι με αγωνία για περαιτέρω πληροφορίες και ανακοινώσεις από την ίδια την εταιρία.

ΠΗΓΗ: SlashGear

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.