Τo Youtube Gaming εξαπλώνεται σε νέες αγορές!

author image από Tolis | Tech | 0 Comments | 11 Μαρ 2016

Το Youtube Gaming, η εφαρμογή για streaming και gaming videos του Youtube, και ανταγωνίστρια του Twitch, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μια εξάπλωση σε αρκετές καινούριες αγορές και την τοποθέτηση καινοτόμων features που θα αποσκοπούν στην βελτίωση της οπτικής και browsing εμπειρίας. Μία από τις αλλαγές θα επικεντρώνεται στην προώθηση των Live Streams της εφαρμογής και πριν από αυτή θα κυκλοφορήσει το Mobile Capture το οποίο θια επιτρέπει στον χρήστη να streamarei απευθείας από την συσκευή του κινητού του.

Επιπροσθέτως, η Google δήλωσε ότι το live stream player τους στα Android θα λάβει αναβάθμιση. Έτσι θα προστεθούν οι δυνατότηες αλλαγής ποιότητας και προβολής σε 60fps, τα οποία αυτή τη στιγμή μπορούν να απολαύσουν μόνο οι χρήστες iOs.

Περαιτέρω βελτιώσεις που βασίζονται στο feedback περιλαμβάνουν μια απλοποιημένη αρχική σελίδα χωρίς τα sidebars για ευκολότερη πλοήγηση. Επίσης, οι χρήστες Android τώρα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τα video πάνω από άλλες εφαρμογές του κινητού τους.

Από την εκκίνηση του Youtube Gaming το προηγούμενο καλοκαίρι, η Google κυκλοφορεί updates με σταθερό ρυθμό με σκοπό να ξεπεράσει το Twitch και να το ενσωματώσει βαθύτερα με άλλες πλατφόρμες και υπηρεσίες της, όπως το Google Cardboard (viewer εικονικής πραγματικότητας). Και φυσικά, το Youtube Gaming επωφελείται από το γεγονός ότι αποτελεί κομμάτι της ευρύτερης πλατφόρμας εν’ ονόματι youtube.

Πηγή: techcrunch

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε