Το Warhammer 40K: Dark Nexus Arena στο Steam

author image από Kohar | News | 0 Comments | 10 Δεκ 2015

 

Το Warhammer 40K: Dark Nexus Arena έγινε διαθέσιμο σήμερα στο Steam Early Access. Στην εκδοχή του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε συμπεριλαμβάνεται το νέο Soul Hunter game mode, στο οποίο οι παίχτες παλεύουν για το ποιος θα καταφέρει να δώσει 50 ψυχές στο Dark Nexus, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του χάρτη.

Επίσης, προστέθηκε και ένας νέος χαρακτήρας, ο Lychguard. Σύμφωνα με την ανακοίνωση για την προσθήκη του, ο Lychguard είναι ο πρώτος Veteran από το Necrons, το Faction από το οποίο ζήτησαν οι παίχτες περισσότερο κατά την διάρκεια του closed beta.

Το Dark Nexus Arena γίνεται στην πρωτεύουσα Commorragh των Dark Eldar, εκεί όπου οι υποδουλωμένοι χαρακτήρες (δηλαδή οι παίχτες), ρίχνονται μεταξύ τους σε μονομαχίες μέχρι τον θάνατο. Η διαφοροποίηση του Dark Nexus Arena από τα περισσότερα MOBA, είναι πως δεν έχει ούτε lanes, ούτε towers, ούτε minions και χρησιμοποιεί το σύστημα των skillshots (όπως το Bloodline Champions, το Dead Island Epidemic) δίνοντας έναν χειρισμό με αίσθηση shooter και διατηρώντας τα στοιχεία ομαδικότητας και προόδου του χαρακτήρα όπως στα MOBA.

Το Dark Nexus Arena είναι Free to play και προσφέρει microtransactions για διακοσμητικά αντικείμενα τα οποία θα μετατρέψουν τους Veterans σε πιο γνωστούς χαρακτήρες του Warhammer 40K Universe.

 

 

Kohar over and out!

Source: Dark Nexus Arena

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio