Το Twitch ρίχνει Perma Ban στον Dr Disrespect

Φαίνεται πως δεν πρόκειται να ξαναδούμε τον Dr Disrespect στο Twitch, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες η δημοφιλής πλατφόρμα του έριξε για τα καλά το banhammer της.

Αρχικά κάποιοι από το κοινό έκαναν λόγο, για λάθος του Twitch, καθώς τον τελευταίο καιρό οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας έχουν γίνει αυστηροί. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Rod “Slasher” Breslau, το ban είναι μόνιμο. 

Σύμφωνα με το Kotaku, το Twitch σε απαντητικό email που έστειλε στην ιστοσελίδα: “Η πολιτική μας είναι να κάνουμε ανάλογες κινήσεις, όταν έχουμε αποδεικτικά στοιχεία πως ένας streamer έχει παραβιάσει τα Community Guidelines or Terms of Service. Η εφαρμογή των κανονισμών, αφορά όλους τους streamers ασχέτως το πόσο δημοφιλής είναι και τι επιρροή έχουν στην κοινότητα.

Κάποιοι λένε, πως η κίνηση του Twitch, έχει να κάνει με τα λεγόμενα του σχετικά με τον κορονοϊό. Σε κάποια streams του, διέδιδε θεωρίες συνομωσίας. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως για αστεία που έκανε σχετικά με τον ιό η Kaceytron, έλαβε πρόσφατα perma ban. 

Μέχρι στιγμής, το Twitch επιστρέφει στο κοινό τα χρήματα που έχουν δώσει για subscription, έχει αναιρέσει το Partreship Status, ενώ η πολυετής συνεργασία που είχε υπογράψει με το Twitch (που κάποιοι λένε πως έφτανε τα $10 εκ. τον χρόνο) ακυρώθηκε. 

Στο παρακάτω clip,μπορείτε να δείτε στο 1:58 να κοιτάζει το κινητό του και να αλλάζει η διάθεση του πολύ γρήγορα, είναι από το τελευταίο του stream. Το clip αυτό έχει φουντώσει για τα καλά τις εικασίες με το τι έχει συμβεί..

https://twitter.com/KEEMSTAR/status/1276794617866924034

Με την συμφωνία του Dr. Disrespect για την δημιουργία anime series που θα πρωταγωνιστούσε, να μένει στον αέρα και το Twitch να μην κάνει δημόσια κάποια επίσημη δήλωση για το τι συμβαίνει, οι εικασίες παραμένουν και ο ντόρος γύρω από το όνομα του streamer να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του.

Από την πλευρά του streamer τηρείται σιγή ιχθύος για την ώρα. Μένει να δούμε ποια θα είναι η μελλοντική του κίνηση.

 

Πηγή

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr