Το Twitch κυκλοφόρησε την καινούρια του εφαρμογή Twitch Sings

Η streaming πλατφόρμα Twitch.tv, πλέον θα διαθέτει εφαρμογή που θα επιτρέπει στους streamers να κάνουν καραόκε και να έχουν ως ακροατήριο τους viewers.

Ο Emmett Shear, Διευθύνων Σύμβουλος του Twitch, αποκάλυψε την εφαρμογή το Σαββατοκύριακου στο TwitchCon Europe στο Βερολίνο. Το 2018, πρόσθεσε 127.000 νέες θυγατρικές και 3.600 νέους συνεργάτες ως εταιρία. Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια ακόμα τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι εικάζεται ότι αγγίζουν τους 100 εκατομμύρια μηνιαίος.

Το Twitch Sings λοιπόν, είναι δωρεάν παιχνίδι καραόκε, το οποίο είναι διαθέσιμο για όλους τους creators της πλατφόρμας. “Είναι όλα συνδεδεμένα με τη ζωντανή μετάδοση και την επικοινωνία με το κοινό σας στο Twitch”, δήλωσε ο Joe Wade, εκτελεστικός παραγωγός του Twitch Sings, σε συνέντευξη με το GamesBeat. “Έτσι, οι streamers μπορούν είτε να παίζουν σόλο είτε να παίζουν ντουέτα αλλιλεπιδρόντας με το κοινό.”

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος avatar, για παράδειγμα με όλους τους τύπους σώματος ή κουρέματος. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί πολλή ενέργεια, όπως σε ένα ζωντανό μπαρ καραόκε. Οι επεκτάσεις για το Twitch μπορούν να ανοίξουν ένα παράθυρο και να αφήσουν τους θεατές να επιλέξουν το επόμενο τραγούδι. Το πλήθος μπορεί να στείλει και emotes.

“Θέλουμε οι ερμηνευτές να αισθανθούν την ενέργεια του πλήθους”, δήλωσε ο Wade. Οι θεατές θα μπορούν να ψηφίσουν βαθμολογίες ή να επιλέξουν το επόμενο τραγούδι. Ταυτόχρονα θα μπορούν να ζητήσουν από τον τραγουδιστή να κάνει κάτι ανόητο, να τραγουδάει σαν γάτα ας πούμε. Κάποιος που κάνει ένα μεγάλο donation, θα μπορεί να τοποθετηθεί στην οθόνη, εφιστώντας την προσοχή για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό βοηθά τους δημιουργούς να κερδίζουν καλύτερα το κοινό τους. “Όταν το χτίσαμε, θέλαμε να επικεντρωθούμε στο βασικό ακροατήριο μας.”, δήλωσε ο Wade, “Θα είμαστε ενθουσιασμένοι αν θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα νέο κοινό. ”

Το Twitch Sings ξεκινάει με περισσότερα από 2.000 τραγούδια, με τις λέξεις να γεμίζουν στην οθόνη. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν σόλο τραγούδια ζωντανά ή να δημιουργήσουν ένα ντουέτο με έναν συνάδελφο δημιουργό. Ωστόσο τα ντουέτα δεν θα είναι live, δεδομένου ότι θα υπάρχει μεγάλο latency. Αλλά οι παίκτες θα μπορούν να τραγουδήσουν το μισό από ένα ντουέτο, να το στείλουν σε έναν άλλο τραγουδιστή, ο οποίος τραγουδάει το άλλο μισό. Στη συνέχεια το λογισμικό καλύπτει τα μέρη μαζί ως ένα μονό τραγούδι.

Περισσότερες πληροφορίες για το Twitch Sings μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.