Το SHOWTIME ανακοινώνει λεπτομέρειες για τη νέα σειρά Halo

author image από Rania | News | 0 Comments | 30 Ιούν 2018

Η εταιρία 343 Industries δουλεύει πάνω σε μια νέα ιστορία του κόσμου του Halo, την τηλεοπτική σειρά Halo. Το SHOWTIME είναι το κανάλι που θα συνεργαστεί μαζί της και θα προβάλει τη νέα αυτή σειρά.

Το SHOWTIME σε συνεργασία με την Amblin Television και τον Steven Spielberg, συνεργάζεται με την 343 Industries για να μεταφέρουν το παιχνίδι Halo στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο σεναριογράφος Kyle Killen (Lone Star) και ο σκηνοθέτης blockbuster Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes, σειρά Exorcist) φέρνουν το δικό τους όραμα, την εξυπνάδα τους και τη φωνή τους στη νέα αυτή σειρά Halo.

Η μεταφορά των franchises διάφορων παιχνιδιών στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Παρόλα αυτά, μια τέτοια πρόκληση μπορεί να καταφέρνει με επιτυχία να βρίσκει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στις στιγμές που οι φανς έχουν ήδη ζήσει μέσω του παιχνιδιού και στις στιγμές που δεν έχουν ζήσει ακόμη μέσω ενός διαφορετικού μέσου, μιας διαφορετικής οπτικής ή ενός δημιουργικού φακού. Οι δημιουργοί ελπίζουν να δώσουν στους φανς ένα αξιοσέβαστο υλικό αυτών που γνωρίζουν και αγαπούν ήδη, σε συνδυασμό με κάτι καινούργιο που θα είναι θετικά αναπάντεχο και συναρπαστικό.

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με την πλοκή της τηλεοπτικής σειράς Halo. Γνωρίζουμε μόνο ότι θα δραματοποιεί μια διαμάχη του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής, γνωστής ως Covenant.

Η 343 Industries αναμένει να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι με τους φανς και τη δημιουργική αυτή ομάδα που έχει συνθέσει. Η σειρά είναι στα σκαριά και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2019.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio