Το Sea of Thieves θα εισάγει microtransactions μετά την κυκλοφορία του

Το Sea of Thieves, ο επερχόμενος «πειρατικός» co-op τίτλος της Rare, που αναμένεται να είναι Microsoft Exclusive, καθώς θα κυκλοφορήσει μόνο για Windows 10 PC και Xbox One, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων της εταιρίας, θα εισάγει microtransactions μετά την κυκλοφορία του. Η Microsoft, που έχει αναλάβει την έκδοση του Sea of Thieves, το βλέπει σαν ένα παιχνίδι που οι παίκτες θα γυρίσουν πίσω σε αυτό, μετά από λίγο καιρό, κι αυτό φυσικά μπορεί να γίνει μονάχα αν υπάρχει διαρκώς νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Η βασική ιδέα του Sea of Thieves είναι πως 2 εώς 4 παίκτες (αν και υπάρχει επιλογή για να παίξει κανείς μόνος) συνεργάζονται για να διασχίσουν τις θάλασσες μαζί, σε μια πειρατική γαλέρα, πολεμώντας σκελετούς, θαλάσσια τέρατα καθώς και αντίπαλους θαλασσοπόρους, προκειμένου να βρουν θαμμένους θησαυρούς και να φέρουν εις πέρας αποστολές στα επικίνδυνα νερά του Sea of Thieves. Επομένως οι ιθύνοντες της Rare πιστεύουν πως το Sea of Thieves μπορεί να έχει μεγάλη ανταπόκριση και οι παίκτες να επιστρέφουν σε αυτό, εάν υπάρχει συνεχώς νέο περιεχόμενο για να τους κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα λοιπόν με τον executive producer της Rare, Joe Neate, το Sea of Thieves θα εισάγει microtransactions στο πρώτο μεγάλο update μετά την κυκλοφορία του. Το update αυτό αναμένεται 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, και σύμφωνα με τον Neate «τίποτα σε αυτήν την περιοχή δε θα επηρεάσει την πρόοδο των παικτών, και πάντοτε θα γνωρίζει ο παίκτης, τι παίρνει. Κάτι που σημαίνει, πως δεν θα υπάρχουν «loot crates»». Με όλη την αμφισβήτηση και διαμάχη που υπάρχει γύρω από τα loot boxes, και το κατά πόσο είναι μια μορφή τζόγου, σίγουρα μια τέτοια δήλωση είναι ευχάριστη για τον πολυαναμενόμενο τίτλο.

Τα cosmetics που θα διατίθενται θα είναι για παράδειγμα ένας παπαγάλος ή μια μαϊμού στον ώμο του παίκτη, μια γάτα στο πλοίο ή και φίλτρα που αλλάζουν την όψη του χαρακτήρα μας. Σύμφωνα πάντα με τον Joe Neate, θα υπάρχει τρόπος ο παίκτης να κερδίσει το currency παίζοντας, αντί να πληρώσει για αυτό, ή ακόμη και να βρει κάποιο cosmetic item σε κάποιο quest του Sea of Thieves! Επίσης δήλωσε πως οτιδήποτε μπορεί να αγοράσει ο παίκτης θα έχει «συναισθηματική αξία, όχι υλική».

Ασφαλώς, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν άλλες μορφές paid content όπως DLC καθώς » θα πρέπει να δούμε την πραγματικότητα, και πως το παιχνίδι θα μπορέσει να ξαναφέρνει τους παίκτες πίσω σε αυτό, και ταυτόχρονα θα αποφέρει έσοδα».

Από την πλευρά μας, περιμένουμε υπομονετικά έως τις 20 Μαρτίου που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Sea of Thieves για PC , αποκλειστικά σε Windows 10, και Xbox One.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio