Το PUBG γιορτάζει τη δεύτερη επέτειο δίνοντας ένα δώρο σε κάθε παίκτη

Το PUBG γιορτάζει τη δεύτερη επέτειό του και δίνει ένα δώρο στους παίκτες του

Οι παίκτες του PlayerUnknown’s BattleGrounds γιόρτασαν εχθές την δεύτερη επέτειο του παιχνιδιού μαζί με την PUBG Corp. , η οποία θέλει να υπενθυμίσει σε όλους ότι το παιχνίδι εξακολουθεί να υπάρχει, δίνοντας έτσι ένα νέο αντικείμενο εντελώς δωρεάν σε όλους τους παίκτες. Αν και δεν είναι το πιο συναρπαστικό δωρεάν αντικείμενο, δεν παύει να είναι ένα δώρο.

Το αντικείμενο αυτό δεν είναι πραγματικά και πολύ εντυπωσιακό, επίσης υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο χαρακτήρας σας να μην το φοράει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καθώς θα φαίνεται όσο εισέρχεστε στο πεδίο μάχης και δεν έχετε πάρει ακόμα κάποιο κράνος, αφού είναι ένα απλό καπέλο μπέιζμπολ με τον αριθμό δύο.

Για να λάβετε το αντικείμενο θα πρέπει οι παίκτες που παίζετε από pc να συνδεθείτε από τις 28 Μαρτίου έως 24 Απριλίου και όσοι παίζετε από κονσόλα, να συνδεθείτε από τις 10 Απριλίου έως 7 Μαΐου.

Οι παίκτες του PUBG που συνεχίζουν να παίζουν πολύ, έχουν να περιμένουν πολλά ωραία πράγματα μέσα στο έτος. Οι προγραμματιστές εργάζονται συνεχώς για να βελτιώσουν τον πρώτο χάρτη του παιχνιδιού, Erangel, αυξάνοντας και βελτιώνοντας το loot σε όλο το χάρτη. Καθώς επίσης προσπαθούν να βελτιώσουν και τη συνολική εμφάνιση του χάρτη.

Οι αλλαγές αυτές είναι ήδη έτοιμες για να δοκιμαστούν στους δοκιμαστικούς server και η PUBG Corp. ελπίζει ότι περισσότεροι παίκτες θα ξεκινήσουν και πάλι το παιχνίδι. Επίσης η PUBG Corp. ολοκλήρωσε τη γιορτή της δεύτερης επετείου, ευχαριστώντας τους οπαδούς της για την υποστήριξή τους τα τελευταία χρόνια. Οι λάτρεις του παιχνιδιού ίσως ελπίζουν το δώρο της τρίτης επετείου να είναι λίγο πιο θεαματικό και καλό.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε