Το OVERWATCH χτυπά 40 εκατομμύρια παίχτες καθως πλησιάζει η δεύτερη επέτειος του.

 

Μαζί με την δεύτερη επέτειο του Οverwatch πλησιάζει και το προγραμματισμένο event το οποίο θα διαρκέσει από τις 22 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου. Η Blizzard, για να γιορτάσει τα δυο χρόνια του παιχνιδιού, επαναφέρει στο game παλιότερο content. Ο Jeff Kaplan μοιράστηκε μαζί μας και άλλες λεπτομέρειες από το ανερχόμενο event σε βίντεο που ανέβηκε στο YouTube σήμερα. Επίσης αποκάλυψε πως το Overwatch έφτασε τους 40 εκατομμύρια παίχτες ( τον Οκτώβριο του 2017 το game είχε 35 εκατομμύρια). η ανάπτυξη έχει σίγουρα επιβραδυνθεί για το Overwatch, αλλά υποστηρίζεται ότι η συνεχόμενη αύξηση παιχτών είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την πορεία του παιχνιδιού.

 

 Επίσης αναμένεται με το καινούργιο event ένα νέο Deathmatch map ονόματι Petra, Deathmatch competitive και 11 νέα skins. Πέρα από τις νέες προσθέσεις , όλα τα παλιά εποχιακά cosmetics θα είναι διαθέσιμα μέσα σε loot boxes.

O Kaplan είπε στο βίντεο ‘’ Το ολοκαίνουργιο Anniversary loot box είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό διότι όχι μόνο θα πάρεις ένα Anniversary item αλλά έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις οποιοδήποτε item από οποιοδήποτε εποχιακό event που υπήρξε ποτέ (στο Overwatch)’’.
Πρόσθεσε επίσης πως θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναπαίξουμε τα : Lúcioball, Junkenstein’s Revenge, Mei’s Snowball Offensive, Overwatch Uprising και Retribution και ακόμα περισσότερα τα οποία θα ανταλλάζουν θέσεις κυκλικά καθημερινά στις Arcade Επιλογές. Δεν παράλειψε ο Jeff να μας δώσει στοιχεία για ένα από τα νέα skins, λέγοντας πως ένα skin επίσημης φορεσιάς θα είναι ενός ‘’πραγματικού gentleman’’. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αναφέρεται στον Doomfist αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί .

Φημολογείται επίσης πως θα κυκλοφορήσει και ένα νέο legendary edition του παιχνιδιού το οποίο θα περιέχει 15 skins. Δεν γνωρίζουμε σε ποια skins αναφέρεται αλλά είναι επιβεβαιωμένο πως θα συμπεριλαμβάνει τα origin skins που μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμα μόνο στο GOTY edition ενώ έχει γίνει leak ο Pirate Junkrat χωρίς να γνωρίζουμε πως μπορεί να αποκτηθεί ( legendary edition ή anniversary loot box)

Τέλος, είναι προγραμματισμένο ένα free weekend για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το first-person-shooter της Blizzard στις 22 Μαΐου με 11 Ιουνίου. Κρίνοντας από προηγούμενα free weekends ίσως ακολουθήσει το γνωστό sale είτε μόνιμη πτώση της τιμής για τα δύο χρόνια που το Overwatch είναι στις καρδίες μας.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε