Το Overwatch σε third-person είναι εδώ μέσω του Workshop mode

Πολλοί δημιουργικοί παίκτες του Overwatch έχουν φτιάξει ενδιαφέροντα modes μέσω του Workshop του παιχνιδιού. Ένας χρήστης δημιούργησε ένα που επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν το παιχνίδι σε third-person.

Το καινούργιο Workshop mode ανακοινώθηκε από τον Jeff Kaplan στις 25 Απριλίου σε ένα απρόσμενο Developer Update. Το εν λόγω mode δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το Overwatch όπως δεν έχουν κάνει ποτέ ξανά.

Έπειτα από την ανακοίνωση, οι παίκτες ξεκίνησαν να ‘παίζουν’ με το Workshop. Ο BlizzconX, όμως, ένας χρήστης του Reddit, μοιράστηκε μια λειτουργία third-person, η οποία φαίνεται να έγινε αμέσως επιτυχία.

Σύμφωνα με τον BlizzconX, μπορείς να τοποθετήσεις την κάμερα σε οποιαδήποτε γωνία της οθόνης, αλλά προτίμησε να τη βάλει στην κάτω δεξιά.

Το καινούργιο mode φαίνεται συναρπαστικό και διασκεδαστικό, ενώ, επιπλέον, μέσω αυτού μπορείς να δεις ολόκληρα τα skin των ηρώων, κάτι που το first-person καθιστά δύσκολο.

Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής είναι η αναντιστοιχία των βολών του Bastion συγκριτικά με την κατεύθυνση που τους δίνεις. Παρόλα αυτά, η εμπειρία του mode δεν απέχει πολύ από αυτήν που σου προσφέρει το first-person.

Μέχρι στιγμής το Workshop έχει ‘πάρει φωτιά’ και δε φαίνεται να σταματάει σύντομα.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το third-person mode, μπορείτε να το βρείτε στο Workshop βάζοντας τον κωδικό NVFTS.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε