Το NBA 2K League ανακοινώνει το επίσημο “draft date”

Έχει ανακοινωθεί ότι η τελετή έναρξης-κλήρωσης για το NBA 2K League θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Απριλίου.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο “The Hulu στο Madison Square Garden” της Νέας Υόρκης. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη, 13 Μαρτίου, καθορίζοντας την σειρά των 17 ομάδων που θα έρθουν σε ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα.

Το σχέδιο αποτελείται από έξι γύρους, με κάθε ομάδα να επιλέγει έξι παίκτες. Η σειρά αυτών των επιλογών θα αντιστρέφεται μετά από κάθε γύρο. Υπάρχουν 102 παίκτες και όλοι έχουν επιλεγεί από το πρωτάθλημα μετά από αυστηρές δοκιμές.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί με μπάλες πινγκ πονγκ που επιλέγονται με τυχαία σειρά από ένα μηχάνημα(όπως είναι π.χ. στο τζόκερ). Κάθε ομάδα θα έχει μια ενιαία μπάλα πινγκ πονγκ με το λογότυπό της τυπωμένο επάνω, ως εκ τούτου κάθε μία έχει ίσες πιθανότητες να κληρωθεί για την πρώτη επιλογή.

Ο κ. Brendan Donohue, Διευθύνων Σύμβουλος του NBA 2K League ανακοίνωσε: “Το NBA 2K League Draft θα είναι απίστευτο καθώς θα βλέπουμε τα όνειρα των παικτών να γίνονται πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να παρουσιάσουμε στον κόσμο στους πρώτους επαγγελματίες παίκτες του NBA 2K League. Κυρίως, αγωνιούμε για τους παίκτες μας που θα συναντήσουν για πρώτη φορά τις ομάδες και τους συμπαίκτες τους. Αυτό θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες στιγμές για το πρωτάθλημά μας.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.