Το League of Legends θα κάνει το ντεμπούτο του στα Asian Games 2018

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Riot Games, το League of Legends θα είναι μέρος των Asian Games 2018 ως επίσημο άθλημα επίδειξης.

 

Τα Asian Games 2018, είναι αναγνωρισμένα από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ως η δεύτερη σε μέγεθος διοργάνωση που φιλοξενεί μια πληθώρα αθλημάτων. (Στην πρώτη θέση είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες). Η Riot Games, συνεργάζεται με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Ασίας, προκειμένου να οργανώσει ένα τουρνουά με κατάλληλο φορμάτ στο οποίο οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα εκπροσωπούν την κάθε χώρα.

 

Όπως δήλωσε ο Co-Head of esports της Riot Games, Jarred Kennedy: “Είναι τιμή μας που το League of Legends, επιλέχθηκε για τα Asian Games. Το να εκπροσωπεί κάποιος την χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι το απόλυτο όνειρο για όλους τους αθλητές ανά τον κόσμο. Με αυτό το βήμα ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο. Σεβόμαστε και θαυμάζουμε τις αξίες του Ολυμπιακού Πνεύματος και θα υποστηρίξουμε την Ολυμπιακή Επιτροπή της Ασίας προκειμένου να είναι ο διαγωνισμός αυτός επιτυχής.”

Τα Asian Games 2018, θα διεξαχθούν από τις 18 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου στην Jakarta της Ινδονησίας και σύντομα θα μάθουμε τις ημερομηνίες για τα finals του League of Legends. Φήμες θέλουν να πραγματοποιούνται εντός του Αυγούστου.

 

Στα Regional Qualifiers που θα γίνουν τον Ιούνιο, θα λάβουν μέρος 45 χώρες. Η κάθε χώρα θα στείλει από μία ομάδα πέντε παιχτών να λάβει μέρος και στο main event θα πάνε οι 8 που θα έχουν προκύψει από τα quals.

Next Stop Ολυμπιακοί Αγώνες

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε